Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Evden Çalışma Dönemi Mobilya Tercihlerini Etkiledi"

Siesta, tasarım ve konforu buluşturan koleksiyonunda iç ve dış mekanlarda ofis alanlarına uygun çözümler sunuyor.

yapi.com.tr
"Evden Çalışma Dönemi Mobilya Tercihlerini Etkiledi"

100’den fazla ülkede 500 satış noktasında ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan Siesta, iç ve dış mekanlarda çalışma ve toplantı alanlarına uygun ürünler tasarlıyor. Beden yapısına uyumlu ergonomik tasarımı, kolay temizlenebilen yapısı ve farklı renk seçenekleriyle, Marcel, Lucy, Sky, Air, Air XL Mila ve Box tasarımlarından oluşan koleksiyon ürünleriyle ile çalışma alanları daha da konforlu hale getiriliyor.

Covid-19 salgını ile başlayan evden çalışma dönemiyle birlikte birçok alışkanlık değişti. Yeni normal süreçte sevilen alanlar, çalışma mekanlarına dönüştü. Yaz aylarında iç mekanların yanı sıra yazlık ev, balkon ve bahçe gibi dış mekanlara uygun ürünler tasarlayarak faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayan Siesta Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Işıldar, bahar ve yaz aylarında çalışma alanlarının balkon ve bahçeler olduğunu, kapalı mekanlarda ve ofislerde ise sosyal mesafe kuralına uyularak açık alanlarda toplantıların gerçekleştiğini sözlerine ekledi. 'Bahçe mobilyalarına talep, geçen yıla oranla yüzde 50 arttı’ dedi.

Marcel

Mobilya tercihlerini etkileyen bu durumla ilgili Işıldar, her mekana uyumlu, yer kaplamayan katlanır masa ve sandalyelere taleplerin arttığını belirtirken, dış mekanlar için kolay temizlenebilen, olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen polipropilen ve file kumaştan tasarlanan ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini vurguladı.

Air

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çözümler sunan Siesta, üretim tekniği, malzeme kalitesi ve kullanışlı tasarımları ile farklı yaşam alanlarında, özel tasarımlarıyla, hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştirmeye devam ediyor. 2019 yılı itibariyle Turquality’nin markalaşma programına dahil olan Siesta, Euroleague Basketbol’un global sponsoru olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Box

http://www.yapi.com.tr/haberler/evden-calisma-donemi-mobilya-tercihlerini-etkiledi_181837.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!