Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Siesta’dan Mobilya Temizliğine Karşı Alınması Gereken Önlemler

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyalarını üreten Siesta, virüs ve bakterilere karşı mobilya temizliğinde dikkat edilmesi gerekenleri vurguluyor.

yapi.com.tr
Siesta’dan Mobilya Temizliğine Karşı Alınması Gereken Önlemler

Korona süreciyle birlikte kişisel hijyenimize gösterdiğimiz özen gibi evlerde ve bahçelerde sıklıkla temas ettiğimiz mobilyaların temizliğine de dikkat etmemiz gerekiyor. Antibakteriyel yapısıyla kir tutmayan, tozdan ya da olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini vurgulayan Siesta Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Işıldar, ‘Plastik ürünler su ve sabunla kolaylıkla temizlenen ürünlerdir, bu tür ürünlerin UV içermesi çok önemli. Güneşten ve yağmurdan etkilenmeyen, antistatik özellikte ürünler öncelikli olarak tercih edilmeli’ dedi. Plastik hammadde sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek bakterilere karşı özel hijyenik materyaller üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Işıldar, ‘Yaz ayları yaklaşırken özellikle bu dönemde balkon ve bahçelerde sevdiklerimizin sağlığını düşünerek, dokunduğumuz yüzeylerin temizliğine daha fazla dikkat etmeliyiz’ açıklamasında bulundu.

 

 

 

Dış mekanların yanısıra, iç mekân, otel ve restoranlara yönelik ürünler tasarlayan Siesta, ünlü tasarımcılarla iş birliği gerçekleştirmeye devam ediyor. 100’den fazla ülkede 500 satış noktasında ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan Siesta, kaliteli ve dayanıklı ürün geliştirme misyonuyla tüketicisinin beklentilerine odaklanarak üretimlerini gerçekleştiriyor. Her mekâna uygun ürünler tasarlayan Siesta, ergonomik tasarımları, istiflenebilir yapıdaki ürünleriyle bahçelere ve yaşam alanlarına estetik dokunuşlarla ferahlık katıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/siestadan-mobilya-temizligine-karsi-alinmasi-gereken-onlemler_180098.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!