Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Evinizin Yeni Adresi “naz 19”

Ev tekstilinden mobilyaya, antikadan aksesuara kadar birçok ürünü bulabileceğiniz “naz 19”, evine özen gösteren herkesin ortak adresi olacak. Özel tasarım çantaların, yastıkların ve aksesuarların yanı sıra farklı mobilya ve antikaların da bulunduğu “naz 19”, bünyesinde “Ayşe’nin Dolabı”nı ve İtalyan markası Pardi ev tekstil ürünlerini de

yapi.com.tr
Evinizin Yeni Adresi “naz 19”

Ev tekstilinden mobilyaya, antikadan aksesuara kadar birçok ürünü bulabileceğiniz “naz 19”, evine özen gösteren herkesin ortak adresi olacak. Özel tasarım çantaların, yastıkların ve aksesuarların yanı sıra farklı mobilya ve antikaların da bulunduğu “naz 19”, bünyesinde “Ayşe’nin Dolabı”nı ve İtalyan markası Pardi ev tekstil ürünlerini de barındırıyor.

“naz 19”, “Ayşe’nin Dolabı” markası ile keten ürün sevenlere ideal bir koleksiyon sunuyor. Keten kumaştan oluşan gecelik ve sabahlıkları, ev tekstili ve bebek ürünlerini bu koleksiyonda bulabilirsiniz. “naz 19”’un bünyesindeki diğer marka Pardi ise İtalyan stilini beğenenlere yönelik ürünler içeriyor.

Yaşam alanlarınızı farklılaştırabileceğiniz ve günlük hayatınızın parçası olabilecek yeni ve özel birçok ürünü “naz 19”’da bulabilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/evinizin-yeni-adresi-naz-19_65469.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!