Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Feng Shui'li İtalyan Şıklığı

30'u aşkın İtalyan mobilya markasını Türkiye pazarına sunan Sihir Mobilya, estetik İtalyan tasarımıyla enerjiyi buluşturuyor. Sihir Mobilya, Y. Mimar ve Enerji Uzmanı Sevinç Ormancı’nın Feng Shui danışmanlığıyla oluşturduğu dekorasyon konseptini Florya FLY INN Alışveriş Merkezi'nde, 16 - 17 ve 23 - 24 Mayıs Cumartesi, Pazar günlerinde 10:00 –

yapi.com.tr
Feng Shui'li İtalyan Şıklığı

30'u aşkın İtalyan mobilya markasını Türkiye pazarına sunan Sihir Mobilya, estetik İtalyan tasarımıyla enerjiyi buluşturuyor. Sihir Mobilya, Y. Mimar ve Enerji Uzmanı Sevinç Ormancı’nın Feng Shui danışmanlığıyla oluşturduğu dekorasyon konseptini Florya FLY INN Alışveriş Merkezi'nde, 16 - 17 ve 23 - 24 Mayıs Cumartesi, Pazar günlerinde 10:00 – 22:00 saatleri arasında sergileyecek.

Sihir Mobilya, İtalyan estetiği ve çekiciliğini yansıtan ürünleriyle oluşturduğu konseptiyle, Feng Shui’nin yaşam alanlarında nasıl uygulanabileceğini ziyaretçilere anlatacak.

Enerji konusunda birçok seminere, konferansa öncülük etmiş ve bu konunun önde gelen uzmanlarından olan Y. Mimar Sevinç Ormancı da, 16-17 ve 23-24 Mayıs Cumartesi ve Pazar günlerinde 18:00 –  20:00 saatleri arasında Sihir Mobilya standında, Feng Shui ile gelen başarı ve mutluluk, yaşam alanlarında Feng Shui uygulaması ve enerji konularında ziyaretçilere danışmanlık veriyor olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/feng-shuili-italyan-sikligi_69007.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!