Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Finansbank Erzurum Operasyon Merkezi'ne Koleksiyon İmzası

Finansbank’ın Erzurum’da açılan çağrı merkezi, mekan tasarımında kullanılan Koleksiyon imzalı ofis mobilyaları ve aksesuarları ile estetiği ve rahatlığı tek bir platformda buluşturuyor. İç mekan düzenlemesi Koleksiyon tarafından gerçekleştirilen Operasyon Merkezi, bankacılık sektörünün İstanbul dışında uygulanan ilk banka çağrı merkezi projesi

yapi.com.tr
Finansbank Erzurum Operasyon Merkezi'ne Koleksiyon İmzası

Finansbank’ın Erzurum’da açılan çağrı merkezi, mekan tasarımında kullanılan Koleksiyon imzalı ofis mobilyaları ve aksesuarları ile estetiği ve rahatlığı tek bir platformda buluşturuyor. İç mekan düzenlemesi Koleksiyon tarafından gerçekleştirilen Operasyon Merkezi, bankacılık sektörünün İstanbul dışında uygulanan ilk banka çağrı merkezi projesi oluşunun yanı sıra Erzurum’da 700 kişiye sağlayacağı istihdam ve bu bağlamda taşıdığı sosyal sorumluluk değeri ile de dikkat çekiyor.

Konusunda profesyonel mimar ve iç mimarlardan oluşan Koleksiyon proje ekibi ile Finansbank mimarlarının birlikte tasarladıkları ofis, uzun süre aynı mekanda ve oturarak hizmet verilen çağrı merkezleri ile operasyonel bölümlerde yaşanan çalışma zorluklarını göz önünde bulunduruyor ve konforu ile yoğun çalışma temposunun yarattığı stresi en aza indirgemeyi amaçlıyor.

Koleksiyon imzasını taşıyan Lean serisi masaların kullanıldığı operasyonel bölümler ile çağrı merkezi için özel olarak tasarlanan masalar, sesi yalıtan panellerle eşleştirilen ergonomik Tristan çalışma koltukları ve Space modeli dolaplar ofis alanına ferah, modern, ve dinamik bir görünüm katıyor. Dinlenme odalarında kullanılan Pasenow ve Monte Cristo koltuklar ile çalışanların yoğun iş temposundan uzaklaşarak rahatlamaları için ideal birer çözüm sunuluyor.

Çalışma bölümlerinin yanı sıra binada kafeterya, fitness, konferans ve sinema salonları yer alıyor. Çağrı merkezinin ve operasyonel bölümün estetik anlayışı ve işlevselliği bir arada barındıran bütün mobilyaları Koleksiyon imzasına sahip.

Ofis tasarımlarında projelendirme aşamasından açık ofis sistemlerine, özel yönetici birimlerinden konferans salonu ve kafeterya gibi ortak kullanım alanlarına kadar mekanı işlevsel bir bütün olarak ele alan Koleksiyon, hareketli mobilyalardan oluşan işlerin yanı sıra imza attığı projeli işler ile de verimli çalışma ortamları yaratıyor. Sektöründe öncü firmalara hizmet vererek yurtiçinde ve yurtdışında banka merkezi, hastane, otel ve üniversite kampüsü gibi kompleks yapılarda ve ihtiyaca yönelik gerçekleştirilen proje çözümlemeleri ile ofislerde de adından söz ettiren Koleksiyon, konforu ve fonksiyonelliği yaşamın her alanına taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/finansbank-erzurum-operasyon-merkezine-koleksiyon-imzasi_62714.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!