Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

FİYAPI 'Eğitim Her Engeli...

FiYAPI’nın Yeni CEO’su Süleyman Taygar

İnşaat sektörünün hızla büyüyen firması FİYAPI, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için ekibini güçlendirmeye devam ediyor. FİYAPI’nın CEO’luğuna getirilen Süleyman Taygar, yeni pozisyonundaki hedefinin kriz döneminde de yatırımlarına devam eden FİYAPI’nın mevcut hizmet yapısını daha da güçlendirmek olduğunu belirtti.

yapi.com.tr
FiYAPI’nın Yeni CEO’su Süleyman Taygar

İnşaat sektörünün hızla büyüyen firması FİYAPI, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için ekibini güçlendirmeye devam ediyor. FİYAPI’nın CEO’luğuna getirilen Süleyman Taygar, yeni pozisyonundaki hedefinin kriz döneminde de yatırımlarına devam eden FİYAPI’nın mevcut hizmet yapısını daha da güçlendirmek olduğunu belirtti. FİYAPI’nın benimsediği 'uygun fiyata herkes için kaliteli bir yaşam' ilkesini sürdüreceğinin de altını çizen Taygar, ortaya koyacakları yenilikçi yaklaşımlarla kendi alanlarındaki öncülüklerini sürdüreceklerini söyledi.

1969 doğumlu Süleyman Taygar, Boğaziçi Üniversitesi’nde aldığı lisans eğitiminden sonra yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı ve Beykent Üniversitesi’nde MBA yaptı. Ülker Gıda’da Kurumsal Pazarlama Sorumlusu olarak profesyonel kariyerine başlayan Taygar, daha sonra Rixos Grubu’nda Turizm Grup Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Beltur A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’nü yürüttükten sonra Aydınlı Grubu’nda Yeniden Yapılanmadan Sorumlu Koordinatör, İcra Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Süleyman Taygar, 2008 yılının sonuna kadar farklı sektörlerde 17 adet üretim ve hizmet firmasını bünyesinde barındıran Landmark Supply Holding CEO’luğunu üstlendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/fiyapinin-yeni-ceosu-suleyman-taygar_68333.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!