Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Fiyat 145 Bin YTL'den Başlıyor, Taksitlere 36 Ay Faiz İşletmiyor

Beylikdüzü'nde 21 bin metrekare arsa üzerinde kurulan 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 adet mağazadan oluşan Ginza Lavinya Park, ismini zenginlik ve güzellikten alıyor. 77 milyon dolarlık projede, fiyatlar 145 bin YTL'den başlayıp, 427 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Geniş sosyal donatı ve 6 bin metrekare büyüklüğündeki

Hürriyet Gazetesi
Fiyat 145 Bin YTL'den Başlıyor, Taksitlere 36 Ay Faiz İşletmiyor

Beylikdüzü’nde 21 bin metrekare arsa üzerinde kurulan 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 adet mağazadan oluşan Ginza Lavinya Park, ismini zenginlik ve güzellikten alıyor. 77 milyon dolarlık projede, fiyatlar 145 bin YTL’den başlayıp, 427 bin YTL’ye kadar çıkıyor. Geniş sosyal donatı ve 6 bin metrekare büyüklüğündeki iç bahçesi ile dikkat çeken projede, yarısını peşin ödeyerek ev alanlara, kalanı 36 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı da sağlanıyor.

Keleşoğlu ve Kullar İnşaat şirketlerinin Beylikdüzü’nde yapımına başladığı Ginza Lavinya Park, 77 milyon dolar büyüklüğünde bir proje. 21 bin metrekare arsa üzerinde kurulan proje, 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 adet mağazadan oluşuyor. Fiyatların 145 bin ile 427 bin YTL arasında değiştiği proje geniş sosyal donatıları ve 6 bin metrekare büyüklüğündeki iç bahçesi ile dikkat çekiyor.

Ahmet Kul ve Hicabi Keleş, Ginza Lavinya Park projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı.

Ginza Lavinya Park projesini anlatır mısınız?
İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Beylikdüzü’nde, Türkiye’yi Avrupa’ya bağlayan en eski ve en önemli geçiş yollarından biri olan E-5 karayolu üzerinde bulunan, ticari alanlarıyla yaşam alanlarını birleştiren Ginza Lavinya Park, 21 bin metrekare arsa üzerinde kurulu 96 bin metrekare inşaat alanına sahip. 172 daire, 158 stüdyo ve etrafındaki caddelere cepheli toplam 50 adet mağazadan oluşuyor. Sahiplerine huzurlu ve dingin bir hayat sunan projede, konutların tamamının bakıyor olduğu peyzajının Dalokay Mimarlık tarafından yapıldığı iç bahçe ise yaklaşık 6 bin metrekare.

Neden bu ismi tercih ettiniz?
Ginza zenginliği gösterişi konforu, lavinya güzelliği saflığı, temizliği simgeliyor. Park kavramı projenin sosyal, ticaret, bahçe ve konut alanlarının birlikteliğini vurguluyor.

Ne zaman başladınız? Şu anda proje ne aşamada? Bitiş tarihi nedir?
İnşaatına Haziran 2008’de başlanılan Ginza Lavinya Park’ın Haziran 2010 tarihinde bitirilmesi hedefleniyor.

Konutların özellikleri nedir?
Mimar Ali Osman Öztürk’ün imzasını taşıyan proje, ikisinde stüdyo dairelerin bulunduğu toplam 6 bloktan oluşuyor. Diğer dört blokta ise 2, 3 ve 4 oda 1 salon daireler var. Tüm daireleri ithal ankastre mutfaklı, salon ve odalar parke ve ıslak zeminler ithal seramik ve tüm vitrifiye malzemeleriyle tamamen bitmiş olarak ev sahiplerine teslim edilecek.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/fiyat-145-bin-ytlden-basliyor-taksitlere-36-ay-faiz-isletmiyor_62834.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!