Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Flatofis Çarşı 2000 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Türkiye’nin ilk yatay A sınıfı ofis projesi Flatofis’in, çarşı bölümü çok yakında açılacak. Flatofis Çarşı’nın 2000 kişiye ek istihdam sağlaması hedefleniyor.

yapi.com.tr
1 Flatofis Çarşı 2000 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Türkiye’nin ilk yatay A sınıfı ofis projesi Flatofis’in, çarşı bölümü çok yakında açılacak. Flatofis Çarşı’nın 2000 kişiye ek istihdam sağlaması hedefleniyor. Eyüp’ün turizm ve kültürel açıdan zengin olduğu kadar, tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile de bir kongre merkezi haline geldiğini ifade eden Flatofis Genel Müdürü Mehmet Özdemir, “Bu durum bizleri fazlaca heyecanlandırıyor, Flatofis Çarşı bu zenginliği ve yeni oluşumu, marka karması ve mimarisi ile tamamlayacak. Bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayacak kriz ortamında da 2000 kişiye istihdam sağlayacak” dedi.

Marka Karmasını Özenle Oluşturduk

Flatofis Çarşı marka karmasının titizlikle oluşturulduğunu belirten Mehmet Özdemir, “Flatofis’in ofis bölümü kadar çarşı bölümü de büyük ilgi gördü. Şu an yüzde 100’e yakını kiralanan Flatofis Çarşı’nın marka karmasını oluştururken tarihi yarımada ve Eyüp’ün zengin kültürel ve turistik yapısını göz önünde tutarak; bölge halkının, Flatofis çalışanlarının ve yerli, yabancı bölge misafirlerinin alışveriş ihtiyacının karşılamasına özen gösterdik. Flatofis projesi hayata geçirildiğinden bu yana faaliyette  olan Koçtaş ve yakında dönemde açılan Darty  bölgedeki önemli bir talebi karşıladı ve ilgi gördü. Bu durum Flatofis Çarşı açıldıktan sonra da bölgenin alışveriş ihtiyacını karşılayacağının önemli bir göstergesi” dedi

Günlük 1500 Kişiye Hizmet Sunacak

Flatofis Çarşı, 18 bin metrekare hizmet alanı ile bulunduğu Eyüp mevkiinde Haliç (Eminönü, Sultanahmet, Kağıthane, Alibeyköy) başta olmak üzere Rami, G.O.P. ve Fatih ilçelerinden oluşan birinci çemberdeki müşteri profilinin çekim noktası olarak bulunduğu bölgeye hareketlilik kazandıracak. Flatofis Çarşı’nın, 4 bin 500 kişiden oluşan ofis çalışanının yanı sıra bulunduğu bölge içerisinde günlük ortalama 15 bin kişiye hizmet sunması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/flatofis-carsi-2000-kisiye-istihdam-saglayacak_68457.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • güzel anlatıyosunuz işi ve yeri ama iş başvuruları hakkında hiç yorum yok 2000 kişi deniyor işsiz çok insan var ne başvuru formu ne de nereye başvurulacağı yazmıyor YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!