Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İlk A Sınıfı Yatay Ofis Flatofis'de Kiralar YTL Üzerinden

Sinpaş Yapı Endüstrisi tarafından Haliç'de hayata geçirilen Flatofis İstanbul projesine ilgi giderek artıyor. Ocak ayında açılacak olan Flatofis'de, geçen haftasonu verdiği gazete ilanlarından sonra toplam alanın yüzde 65'i kiralandı. Son 3 günde kiralanan alan ise yüzde 15. Kiralayanlar arasında Ali Taran, İbrahim Kutluay gibi ünlü isimler de

yapi.com.tr
İlk A Sınıfı Yatay Ofis Flatofis'de Kiralar YTL Üzerinden

Sinpaş Yapı Endüstrisi tarafından Haliç’de hayata geçirilen Flatofis İstanbul projesine ilgi giderek artıyor. Ocak ayında açılacak olan Flatofis’de, geçen haftasonu verdiği gazete ilanlarından sonra toplam alanın yüzde 65’i kiralandı. Son 3 günde kiralanan alan ise yüzde 15. Kiralayanlar arasında Ali Taran, İbrahim Kutluay gibi ünlü isimler de var. Flatofis’e ilginin her geçen gün artmasının en büyük etkisinden biri ise proje başlangıcından itibaren fiyat politikasının YTL üzerinden olması.

Toplam 110 milyon dolarlık yatırımla, geçen yıl Mart ayında başlatılan  Flatofis İstanbul projesi, zamanının önemli bir kısmını ofislerinde geçirenleri yatay ofis kavramıyla tanıştırıyor. Tek katta 12 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle iş hayatında "yatay geçiş" hareketini başlatan 4 katlı Flatofis’te 45 bin metrekare ofis, 15 bin metrekare perakende alanı olmak üzere toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Şimdiye kadar yüzde 65’i kiralanan Flatofis, tüm sektörlerden büyük ilgi görüyor. Centrum, Koçtaş gibi sektöründe öncü firmaların kiralama yaptığı Türkiye’nin ilk A sınıfı yatay ofis projesinde, kiracılar arasına son olarak ünlü reklam ajansı sahibi Ali Taran ve Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay da katıldı.

Flatofis İstanbul projesinde verimliliği artırmayı ve çalışan mutluluğunu baz alan yatay ofis konsepti, çalışanlara yoğun iş temposu içinde kendilerini doğayla iç içe hissedecekleri özel peyzajlı yeşil bir ortam, gün ışığından maksimum yararlanan mimari ve fitnes, sauna, spa, havuz gibi özelliklerle de desteklenerek, tam bir çalışan mutluluğu odaklı ortam sunuyor.

Flatofis İstanbul’un çalışma hayatını kolaylaştırıcı diğer özellikleri ise şirketler için sorun olan arşivler için alan ayrılmış olması, firmalar için özel eğitim konferans salonlarının bulunması.

Flatofis İstanbul, E-5 otoyoluna 50 m, Taksim’e 14, Mecidiyeköy’e 8, Maslak a 11 dakika uzaklıkta olduğundan ulaşım son derece rahat.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ilk-a-sinifi-yatay-ofis-flatofisde-kiralar-ytl-uzerinden_64278.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!