Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Fora İnşaat, Taşınabilir Ev ve Ofis Üretimine Girdi

İnşaat sektörüne 1975 yılında çelik konstrüksiyon işleri yaparak başladıklarını ve daha sonra çelik karkaslı sanayi yapıları konusunda uzmanlaştıklarını belirten Fora İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Işık Namer, bugüne kadar endüstriyel tesisler, klasik tarz az katlı inşaatlar gibi projelerde yer aldıklarını söyledi.

kobiden.com
Fora İnşaat, Taşınabilir Ev ve Ofis Üretimine Girdi

Çelik konstrüksiyon işleri ile inşaat sektörüne 35 yıl önce adım atan Fora İnşaat, kişiye özel siparişle istenilen standartta ve kalitede, her yere taşınabilecek ev ve ofis üretimine başladı. İnşaat sektörüne 1975 yılında çelik konstrüksiyon işleri yaparak başladıklarını ve daha sonra çelik karkaslı sanayi yapıları konusunda uzmanlaştıklarını belirten Fora İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Işık Namer, bugüne kadar endüstriyel tesisler, klasik tarz az katlı inşaatlar gibi projelerde yer aldıklarını söyledi.

35 yıldan beri sanayi inşaatı, yönetim binası, sosyal tesis, site inşaatları ve prefabrike konutların projelerini aldıklarını ve bunları da sorunsuz bir şekilde yerine getirdiklerini belirten Namer, “Biz müşterilerimize 35 yıldan bu yana yaptığımız bu projeleri referans olarak gösteriyoruz. Günün teknolojisine uygun ekipmanlarımızla birlikte çeliği sanata dönüştürüyoruz. Bununla beraber müşterilerimizin önerilerine göre de avam projeler oluşturup bunları gerçekleştiriyoruz. Şu anda Gebze’nin Ovacık köyünde satışına başladığımız müstakil havuzlu bir sitemizde bulunuyor” dedi.  

Namer, Gebze’de 4 bin metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini ve bu bölgeyi OSB’lerin yoğunluğu ve inşaatla ilgili çalışmaların sürekli olması nedeniyle tercih ettiklerini vurgularken, işlerinin gereğine göre genişletecek kemikleşmiş taşeronlarının bulunduğunu sözlerine ekledi. Bu yıl farklı bir atılımda bulunarak Çorlu’da inşaat ve emlak üzerine yeni bir irtibat ofisi açtıklarını ifade eden Namer, şu anda bölgedeki hareketlenmeye başlayan sanayi faaliyetlerinde ihtiyaç olabilecek her türlü kapalı alan, depo, lojistik merkezi gereksinimi için hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Kriz dönemini en az zararla atlatabilmek adına çalışanlarının sayısında kesintiye gitmemek için aldıkları projeleri realize ettiklerini sözlerine ekleyen Namer, “2008 yılında yaklaşık 2.5 milyon TL olan ciromuz küresel finans krizi döneminde bunun çok altına indi. 2010 yılındaki hedefimiz, eski ciromuzu yeniden yakalamak ve tırmanışa geçmek” diye konuştu. 

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/fora-insaat-tasinabilir-ev-ve-ofis-uretimine-girdi_80567.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!