Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Form Şirketler Grubu Onursal Başkanı Bedi Korun’a Ödül

Form Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedi Korun’un meslekteki 70. yılı Makine Mühendisleri Odası (MMO) tarafından özel bir plaket ile taçlandırıldı.

yapi.com.tr
Form Şirketler Grubu Onursal Başkanı Bedi Korun’a Ödül

1930 yılında İzmir'de doğan Bedi Korun, 1953'te bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Türkiye'deki ilk iklimlendirme projelerine katkıda bulunarak Almanya ve ABD'de birçok işte mühendis olarak çalıştı. ABD'de yüksek lisansını tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek deneyimlerini değerlendirmek üzere kendi işini kurdu. Korun Ailesi, Ankara’da 20 metrekarelik bir ofiste başlayan FORM hikâyesini, bugün bir gurur tablosuna dönüştürdü. Bedi Korun Form Şirketler Grubu Onursal Başkanı olarak devam ettiği meslekteki 70. senesini, Makine Mühendisleri Odası tarafından takdim edilen ödül ile kutladı.

Bedi Korun, 70 yıldır, ileri görüşlü yaklaşımı, teknik bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektöre büyük katkı sundu. Türkiye’ye birçok üründe imalat ve ithalat bazında ilkleri tanıtmış olan bir sanayici, ISKAV ve ISKID gibi sektör üst yapılarını desteklemiş olan bir kurucu olarak “Duayenlerin Tanıklığında Türkiye Klima Sektörü” ve “İlk Günden Bugüne Form Grubu’nun Klima Sektöründeki 56 yılı” kitaplarını sektöre kazandırdı.


*

Form Şirketler Grubu Hakkında

1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Bursa’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde merkezi klima sistemleri, VRF, split ve multi split klima cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, aynı zamanda yerli imalat olarak günışığı aydınlatma sistemleri, doğal havalandırma-duman tahliye üniteleri, evaporatif soğutucular, fancoiller, ısı pompaları ve imzalanan lisans anlaşması kapsamında Lennox marka paket klimalar üretmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/form-sirketler-grubu-onursal-baskani-bedi-koruna-odul_201186.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!