Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Forum Bornova Alışveriş Merkezi Açıldı

Yaklaşık 67 bin metre kare alan üzerine kurulu, çok sayıda mağazanın yanı sıra süper market ve sinema salonu bulunan Forum Bornova Alış Veriş Merkezi açıldı.

Dünya Gazetesi



br/> Yaklaşık 67 bin metre kare alan üzerine kurulu, çok sayıda mağazanın yanı sıra süper market ve sinema salonu bulunan Forum Bornova Alış Veriş Merkezi açıldı.
İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal, Multi Turkmall'ın yatırımı olan merkezin açılış töreninde yaptığı konuşmada, İzmir'in bu tür projelerle övünülecek bir kent olma özelliğinin artacağını söyledi. Merkezin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Köksal, "İzmir'in buna benzer pek çok yatırıma ihtiyacı var. Özellikle büyük bir otel ve kongre merkezi yatırımı yapılırsa büyük bir kazanç olur" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da merkezin hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağını kaydederek, "Bu yatırım, İzmir'deki standartların yükselmesinde önemli bir rol oynayacak" dedi.

"İzmir, Barselona'ya çok benziyor"

Proje ortaklarından Commerz Grundbesitz Gmbh Direktörü Leo Lousberg ise İzmir'in İspanya'nın Barselona kentine çok benzediğini belirterek, "Burada muazzam bir istikbal var" dedi.

Multi Turkmall Yöneticisi Levent Eyüboğlu da 120 milyon Avro'ya mal olan, yaklaşık 67 bin metre kare alana sahip, 130 ulusal ve uluslararası mağaza, bin 100 koltuklu 7 salonlu sinema, IKEA ve Kipa mağazalarının bulunduğunu merkezin bin 500 kişiye doğrudan iş imkanı yarattığını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/forum-bornova-alisveris-merkezi-acildi_48951.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!