Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Forum İstanbul 2010’da Küresel Kriz Tartışılacak

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Forum İstanbul’un ana konusu “Küresel Kriz, Yeniden Yapılanma, Ulusal Dönüşüm” olacak. 20-21 Mayıs tarihleri arasında Swiss Otel’de gerçekleştirilecek olan Forum İstanbul’un stratejik partnerleri arasında Akbank, Hedef Alliance ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bulunuyor.

Milliyet Gazetesi



Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Forum İstanbul’un ana konusu “Küresel Kriz, Yeniden Yapılanma, Ulusal Dönüşüm” olacak. 20-21 Mayıs tarihleri arasında Swiss Otel’de gerçekleştirilecek olan Forum İstanbul’un stratejik partnerleri arasında Akbank, Hedef Alliance ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)  bulunuyor. 

2004’den beri stratejik partner olduklarını ifade eden TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Forum İstanbul Türkiye’nin bugünü ve yarınıyla ilgili orta, uzun vadeli düşünmeye yönlendirmek için oluşturuldu” dedi. 2010’un Türkiye için değişim ve yapılanma yılı olduğunu anlatan Büyükekşi, “2023’de ulaşmak istediğimiz Türkiye için nelerin yapılması gerektiğini tartışmak için uygun bir dönem” diye konuştu. Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi ise finans, sermaye piyasaları, enerji ve gıda alanlarındaki oturumların yerli ve yabancı konuşmacıları ağırlayacağını söyledi.

ETİKETLER: ekonomi
http://www.yapi.com.tr/haberler/forum-istanbul-2010da-kuresel-kriz-tartisilacak_79394.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!