Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Franke İnfo Center Nişantaşı’nda...

Franke’nin 2002 yılında İstanbul Bağdat Caddesi'nde ve sonrasında Ankara Turan Güneş Bulvarı, İzmir Alsancak ve Adana Turgut Özal Bulvarın’da açılan 'Info Center'lerinin beşincisi Nişantaşı’nda açıldı. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi alabilme ve her seri üründen en az birini görebilme şansınızın olduğu 'Info Center'lerde satış yapılmıyor; gelen

yapi.com.tr
Franke İnfo Center Nişantaşı’nda...

Franke’nin 2002 yılında İstanbul Bağdat Caddesi'nde ve sonrasında Ankara Turan Güneş Bulvarı, İzmir Alsancak ve Adana Turgut Özal Bulvarın’da açılan 'Info Center'lerinin beşincisi Nişantaşı’nda açıldı. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi alabilme ve her seri üründen en az birini görebilme şansınızın olduğu 'Info Center'lerde satış yapılmıyor; gelen müşteriler bölgedeki yetkili satıcılara yönlendiriliyor.

Franke, bayi çalışanlarına verdiği ürün ve kişisel gelişim eğitimlerini 'info'larına taşıyor. Franke dostları, merkezlerde tüm Franke ürünleriyle ilgili eğitim alabiliyor ve böylelikle iş yaşamında kendisini geliştirebilme şansını da elde ediyor. Satış sonrası servisler hakkında da ayrıntılı bilgi verilen, mimarların danışmanlık verdiği müşterilerini ağırlayabildiği 'info'larda ürünlerin hangi diğer ürünlerle eşleştirileceğini de görmeniz mümkün.

 

 

 

 

 

 

Franke Türkiye

Gelecek yıl 10. senesini kutlayacak olan ve 1999 yılında Kartal’da faaliyetlerine başlayan Franke Türkiye, 2004 yılı itibariyle Gebze’deki yeni tesisine taşındı. 2000 yılına kadar sadece evye ve armatür ile faaliyet gösteren Franke Türkiye, bugün, ankastre ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buharlı pişirici, kombi fırın, ankastre ve solo buzdolapları, çamaşır makinesi, kahve makinesi, çelik tezgahlar, çelik banyo malzemeleri ve banyo armatürleri ile Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip firmasıdır. Franke Türkiye, yurt genelinde 650 bayi, 22si münhasır 88 yetkili satış sonrası servis ve 26 adet tavsiye edilen tesisatçı ile hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/franke-info-center-nisantasinda-_64520.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!