Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Franke İnfo Center’larda 365 Gün Fuar Heyecanı

Franke’nin İstanbul Nişantaşı ve Kozyatağı Atatürk Caddesi, Ankara Turan Güneş Bulvarı, İzmir Alsancak ve Adana Turgut Özal Bulvarı’ndaki beş Info Center'inde 365 gün fuar heyecanı yaşanıyor. Ürünlerle ilgili tüm detaylı bilgilerin sunulduğu Info Center'lerde, her seriden en az bir adet ürün yer alıyor ve ürünler karşılaştırılabiliyor.

yapi.com.tr
Franke İnfo Center’larda 365 Gün Fuar Heyecanı

Franke’nin İstanbul Nişantaşı ve Kozyatağı Atatürk Caddesi, Ankara Turan Güneş Bulvarı, İzmir Alsancak ve Adana Turgut Özal Bulvarı’ndaki beş Info Center'inde 365 gün fuar heyecanı yaşanıyor. Ürünlerle ilgili tüm detaylı bilgilerin sunulduğu Info Center'lerde, her seriden en az bir adet ürün yer alıyor ve ürünler karşılaştırılabiliyor. İnfo Center’ler, satışın yapılmadığı; gelen müşterilerin bölgelerindeki yetkili satıcılara yönlendirildiği bilgi merkezleri olarak kurgulanmış. 2008 yılı başında eğitim sistemini değiştiren Franke, bayi çalışanları için ürün ve kişisel gelişim eğitimlerini de Info Center'ler bünyesinde vermeye başladı.

Müşterilerin satış sonrası servisler hakkında da bilgilendirdiği merkezlerde, mimarlar da danışmanlık verdikleri müşterilerini ağırlayabiliyorlar. Merkezlerde ayrıca ürünlerin hangi diğer ürünlerle eşleştirilebileceğini de görmek mümkün.

Franke Türkiye

1999 yılında Kartal’da faaliyetlerine başlayan ve 2009'da 10. senesini kutlayan Franke Türkiye, 2004 yılında Gebze’deki yeni tesisine taşındı. 2000 yılına kadar sadece evye ve armatür ile faaliyet gösteren Franke Türkiye, bugün, ankastre ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buharlı pişirici, kombi fırın, ankastre ve solo buzdolapları, çamaşır makinesi, kahve makinesi, çelik tezgahlar, çelik banyo malzemeleri ve banyo armatürlerinden oluşan geniş bir ürün gamına sahip. Franke, yurt genelinde 850 bayi, 22'si münhasır 88 yetkili satış sonrası servis ve 26 adet tavsiye edilen tesisatçı ile hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/franke-info-centerlarda-365-gun-fuar-heyecani_67452.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!