Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR iş birliğiyle düzenlenen Furniture İstanbul Fuarı kapsamında düzenlenen Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu.

yapi.com.tr
Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri Sahiplerini Buldu

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Ersayın, TMMOB İçmimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kaymak,  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saadet Aytış’ın da yer aldığı jüri, oturma-dinlenme, yatak odası, yemek odası, genç odası, uyku, tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ile en iyi stant olmak üzere 7 kategorinin en iyilerini belirledi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda; yemek odası birincilik ödülünün sahibi Navona adlı ürünü ile Enza Home oldu. Oturma - Dinlenme kategorisinde Merope adlı ürünüyle Selena birinci olurken, genç odası kategorisinde Loft adlı ürünüyle Almila birinciliğe layık görüldü. Yatak odası kategorisinde ise Navona isimli tasarımıyla Enza Home birinci olurken, uyku kategorisinde Comfort Number adlı ürünü ile Yatsan, tamamlayıcı mobilya ve aksesuar kategorisinde Ottavia boy aynası isimli tasarımıyla Enza Home birinci oldu. En iyi stant ödülünün kazananı ise yine Enza Home oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/furniture-istanbul-tasarim-odulleri-sahiplerini-buldu_162110.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!