Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gala Mobilya’nın İhracat Hedefi 50 Ülkeye Ulaşmak

İnegöl’de kurulu bulunan ve modüler mobilyanın öncü kuruluşlarından Gala Mobilya 2005 yılına kadar ihracat yaptığı ülke sayısı 50’ye çıkarmayı hede

Ticaret



b>İnegöl’de kurulu bulunan ve modüler mobilyanın öncü kuruluşlarından Gala Mobilya 2005 yılına kadar ihracat yaptığı ülke sayısı 50’ye çıkarmayı hedefliyor.

Gala Mobilya rotasını dış pazarlara çevirdi. İnegöl’de kurulu bulunan ve özellikle modüler mobilya konusunda öncü kuruluşlardan biri olan Gala Mobilya bir yandan dış pazarda yeni hedefler peşinde koşarken, bir yandan da çeşitli uluslararası fuarlara katılarak ürünlerini tanıtıyor.

Halen 34 ülkeye ihracat yapan Gala Mobilya 2005 yılında bu sayısını 50’ye vardırmayı planlıyor.

Gala Mobilya Dış Ticaret Müdürü Cemil Akbulut, dış pazarlara açılabilmek için, uluslararası fuarların büyük önem taşıdığını söyledi.

Firma olarak fuar organizasyonlarına büyük önem verdiklerini ve bu sayede dış pazarı geliştirdiklerini kaydetti. “Halen 34 ülkeye ihracat yapıyoruz” diyen Akbulut, 2003 yılında uluslararası fuarlara yoğun biçimde katıldıklarını ve 2005 yılına kadar da ihracat yapılacak ülke sayısını 50’ye çıkarmayı planladıklarını anlattı.

Firma olarak, 21-26 Eylül’de Almanya Brauntrup Uluslararası M.O.W. Messepark Mobilya Fuarı’na katıldıklarını, 29 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında da İspanya Valencia Uluslararası Mobilya Fuarı’nda yer aldıklarını kaydetti. Ayrıca, 7-11 Ekim’de Dubai’de 17-21 Kasım tarihlerinde Moskova Uluslararası Mobilya Fuarı’nda ürünlerin sergileneceğini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gala-mobilyanin-ihracat-hedefi-50-ulkeye-ulasmak_5976.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!