Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Galata Köprüsü'nde Çalışma

Yeni Galata Köprüsü, baskül kanatlarının yatak değişim çalışması nedeni ile 31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında tek taraflı trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün, Yeni Galata Köprüsü'nün açılır - kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacağı bildirildi.

Vatan Gazetesi
Galata Köprüsü'nde Çalışma

Yeni Galata Köprüsü, baskül kanatlarının yatak değişim çalışması nedeni ile 31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında tek taraflı trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün, Yeni Galata Köprüsü'nün açılır - kapanır baskül kanatlarında mil yataklarının değişimini yapacağı bildirildi.

Haliç tarafında, Karaköy - Eminönü istikametinde yapılacak çalışma nedeni ile köprünün, 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 23.00'den itibaren, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 05.00'e kadar tek taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacağı açıklandı.

Köprünün, Eminönü'nden Karaköy'e geçiş istikametinin ise trafiğe açık olacağı bildirilen açıklamada, belirtilen tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nün Haliç tarafını kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerektiği duyuruldu. Tramvay geçişlerinin ise köprünün Boğaz tarafındaki tek hattan yapılacağı belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/galata-koprusunde-calisma_71049.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!