Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Galataport'ta İhale İçin Bir Görüş Kaldı

Alınan bilgiye göre, imar planı yapma yetkisi bulunan Özelleştirme İdaresi çalışmalarını tamamlayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi gibi ilgili kuruluşların görüşlerini aldı.

Sabah Gazetesi
Galataport'ta İhale İçin Bir Görüş Kaldı

halesi iptal olan Galataport'ta ikinci ihale için çalışmalar devam ederken, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB), Tabiat Varlıkları Koruma Kuruluna başvuru yaptığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, imar planı yapma yetkisi bulunan Özelleştirme İdaresi çalışmalarını tamamlayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi gibi ilgili kuruluşların görüşlerini aldı. İlgili kuruluşlardan olumlu görüş geldiği belirtiliyor.

Bunun üzerine, Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'na başvuru yapılırken geçtiğimiz perşembe günü kurulun konuyu ele aldığını, önümüzdeki haftalarda kuruldan bir karar çıkabileceği belirtiliyor. Buradan onay çıkması durumunda ise yeni ihalenin önü açılacak ve ÖİB proje çalışmasına başlayacak. Projenin belirlenmesi aşamasında, bir proje yarışması ile proje belirlenebileceği gibi, çalışmayı ÖİB de yapabilecek. Öte yandan, projenin belirlenmesinin ardından son aşamada strateji belirlenecek. Daha sonra da ihale süreci başlayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/galataportta-ihale-icin-bir-gorus-kaldi_49346.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!