Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

GAP, National Geographic'e Konu Oldu

Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) hakkında National Geografhic dergisinin mart sayısında makale hazırlandı.

CNN Türk
1 GAP, National Geographic'e Konu Oldu

umhuriyet tarihinin en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) hakkında National Geografhic dergisinin mart sayısında makale hazırlandı.

Bölgedeki enerji ve su kaynaklarının etkin kullanımının yanı sıra yöre halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen GAP ile bölgede sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta önemli değişimler sağladı.

Bölgede yaşanan bu değişimleri ele almak amacıyla National Geographic'in bu ay ki sayısında "GAP Suya Yazılan Tarih" başlığıyla proje hakkında Engin Eren'in yazısıyla, Alp Alper, Selmet Güler, Tolga Sezgin, Saner Şen'in fotoğraflarıyla renklendirildiği bir makale kaleme alındı.

Söz konusu yazıda, GAP'ın ilk kuruluş yıllarından bu yana bölgede yaşanan değişimler, sosyal hayata yansımaları ve bugün gelinen durum hakkında bilgi veriliyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/gap-national-geographice-konu-oldu_59961.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • evt çok güzel hazırlanmış ama gerçeklerden de kaçmamak lazım değil mi? kaç tane başkan tarafından yapılacak diye söylendi ve hep ertelendiğini de unutmayalım. 2005'ten bu yana 2010'a kadar yapılmaya çalışılıyor. TAMAMLANIR MI MECHUL! YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!