Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti Koza, Akiş, Corio Ortaklığı'ndan: Akkoza

Esenyurt’un Bahçeşehir sınırında hayata geçirilecek Akkoza projesi, İstanbul’un enerjisini ve heyecanını yakalayan modern tarzı ve geleneksel ruhuyla, çarpıcı bir ikametgah bölgesi olarak, Ispartakule, Bahçeşehir ve tüm komşu bölgelerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.

yapi.com.tr
2 Garanti Koza, Akiş, Corio Ortaklığı'ndan: Akkoza

br/> Gayrimenkul sektöründe 60 yıllık tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışında birçok büyük taahhüt ve konut projesine imza atan Garanti Koza, başta Akmerkez olmak üzere bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle prestiji temsil eden Akkök Şirketler Grubu’nun gayrimenkul sektöründe yarattığı kalite farkının ismi Akiş ve portfolyosunda Avrupa çapında 177 Alışveriş Merkezi olan Hollandalı yatırım lideri Corio; Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinin yeni prestij merkezi olmaya aday Akkoza için güçlerini birleştirdiler.

'Development Design Group & Sehilart Mimarlık' tarafından proje mimarisi gerçekleştirilen kapsamlı yaşam projesi Akkoza Konutları, her ihtiyacı karşılayacak ayrıntılarla tasarlanan 5.500 adet konuttan oluşuyor. Bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek marka seçkisi ve modern tasarımı ile İstanbul’un batısında alışverişe yeni bir anlam kazandıracak AKKOZA AVM ise projenin can damarlarından biri. Tenis başta olmak üzere spor ve her türlü sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak Club Istanbul ve Festival Park gibi sosyal alanlar ile Akkoza Park başta olmak üzere yeşil alanlara önem veren proje kapsamında, ayrıca özel bir okul ile tam teşekküllü özel bir hastane bulunuyor.

Akiş ve Corio ile yaptıkları güç birliğinin başarılı sonuçları için heyecan duyduğunu belirten Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. A.Murat Binark, Akkoza projesinin detaylarını açıkladığı konuşmasında, "Garanti Koza olarak, Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir-Avcılar bölgelerinde bir çok konut projesine başladık. Bu projelerin en önemlisi olarak gördüğümüz AKKOZA projesi, dev konut projesi ile 240.000 m2 kapalı alanı geçecek AVM ile Esenyurt bölgesinin demografik yapısını kapsamlı bir şekilde değiştirecek" açıklamasını yaptı.

5 Etapta tamamlanacak 5.500 konut, 21.000 m alan üzerinde yer alacak 60 m2-560 m arasında değişen kule tasarımlı dairelerden oluşuyor. Standartları aşan 3.10m tavan yüksekliği ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve Penthouse daire tipleri ile tüketiciye geniş bir seçenek sunan AKKOZA Konutları’nın 421 daireden oluşan birinci etabı, Mayıs 2010’da teslim edilecek.

Dekorasyona hazır teslim edilecek daireler, özel güvenlik, kapalı otopark, ankastre mutfak ve depo alanı gibi ayrıntılarla nezih bir konfor vaat ediyor. 1+1 dairelerde 91.000 USD satış fiyatından başlayan konutlar, %25 peşinat ve ileride banka kredisine geçme koşuluyla %75 faiz oranıyla 24 ay vadeli ödeme şekli ile tüketici ve yatırımcılara sunulacak. Konutlarının yönetim hizmetlerini, Koza Yönetim ve Servis A.Ş. üstleniyor. Sosyal donatılarının tamamı ve AVM, konutların ilk iki etabı ile beraber tamamlanacak.

Aralık ayında inşaatına başlanacak olan AKKOZA projesi kapsamında, toplam 400.000 m² arazi üzerinde konutlar, alışveriş merkezi, sosyal yaşam alanları ile özel okul ve hastane bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/garanti-koza-akis-corio-ortakligindan-akkoza_57552.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • İnternette gezinirken rastladım konuyla ilgili faydalı bilgiler mevcut http://akkozayasam.blogspot.com/ YANITLA
  • çok güzel bir proje kesinlikle çok başarılı başarılarınızın devamını diliyorum ve söylemeden edemiyecem bu proje kimin fikri bilmiyorum ama sanırım çok zeki biriymiş. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!