Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti Koza, Realty World Türkiye'yi Satın Aldı

Garanti Koza Gayrimenkul, uluslararası emlak şirketi Realty World'ün Türkiye ana lisansörlüğünü aldı.

Milliyet Gazetesi
Garanti Koza, Realty World Türkiye'yi Satın Aldı

ürkiye'de 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World Türkiye'nin ana lisansörü Garanti Koza Gayrimenkul oldu. 1948'den bu yana Türk inşaat, taahhüt ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Garanti Koza Gayrimenkul, uluslararası emlak franchise şirketi Realty World'ün Türkiye ana lisansörlüğünü bünyesine kattı.
Lisansörlük anlaşması, Realty World Dünya Başkanı Gary Longobardo ve Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark tarafından Divan Oteli'nde yapılan törenle imzalandı.

Realty World markasına 1.5 milyar dolar yatırım yaptıklarını ve ABD'nin en hızlı büyüyen markası olduklarını belirten Longobardo, toplantıda şunları söyledi:
"Türkiye'nin bizim için önemli bir pazar olması nedeniyle hızlı ve çok başarılı bir giriş yaptık. İki buçuk yılda elde ettiğimiz başarıyı devam ettirerek, şimdi Garanti Koza Grubu'yla daha da güçlenip başarımızı yükselteceğiz. Türkiye'ye ve Türkiye Realty World'e güveniyoruz ve desteğimizi sürdüreceğiz."
Tekstilkent Koza Plaza'yı tamamladıktan sonra Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçeşehir ve Avcılar'da birçok konut projesine başladıklarını belirten Murak Binark da şöyle konuştu:

"Yakında Akkoza adlı dev bir konut projesini açıklayacağız. Bu proje kapsamında bir de alışveriş merkezi olacak. 240 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan alışveriş merkezi, Esenyurt bölgesinin demografik yapısını kapsamlı bir şekilde değiştirecek."

Üç yılda 500 ofis
Realty World Türkiye Genel Müdürü Hilmi Işıkören ise Türkiye'deki dinamik yapının yanı sıra etkin satış ve pazarlama faaliyetleriyle elde ettikleri başarı nedeniyle Realty World ABD tarafından Avrupa'daki Realty World yapılandırılmasının sorumluluğunu aldıklarını söyledi. Işıkören şöyle konuştu:
"Garanti Koza Grubu'nun kattığı güçle Realty World olarak agresif bir büyüme modeline geçiyoruz. Üç yılda Türkiye'de 500 ofis açmayı ve 7 bin çalışana ulaşmayı hedefliyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/garanti-koza-realty-world-turkiyeyi-satin-aldi_56578.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!