Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gayrimenkul Danışmanı Reag 200 Milyon Dolar Getirecek

Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık ve değerleme firması olan Reag, Türkiye'yi yatırım yapılacak ülkeler listesinde en üst sıralara koydu. 1896 yılında ABD'de kurulan ve Avrupa ülkelerine yayılan firma geçen yıl Türkiye pazarına girerek, yabancı yatırımları Türkiye'ye taşıma kararı aldı.

Referans Gazetesi
Gayrimenkul Danışmanı Reag 200 Milyon Dolar Getirecek

Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık ve değerleme firması olan Reag, Türkiye'yi yatırım yapılacak ülkeler listesinde en üst sıralara koydu. 1896 yılında ABD'de kurulan ve Avrupa ülkelerine yayılan firma geçen yıl Türkiye pazarına girerek, yabancı yatırımları Türkiye'ye taşıma kararı aldı. Müşteri portföylerinde 800 firmanın bulunduğunu açıklayan Reag Avrupa CEO'su Leo Civelli, yakın zamanda bir müşterilerinin Türkiye'de 200 milyon dolarlık yatırıma imza atacağını söyledi. Bu yatırımların devamının geleceğini de belirten Civelli, Türkiye'den Zorlu Holding, Corio, Regnum, Yapı Kredi, Akbank ve Aksigorta gibi bazı şirketlere danışmanlık ve değerleme hizmetleri sunduklarını da dile getirdi.
    
Ciro hedefi 2 milyon dolar

Avrupa'da 40 milyon euroya yakın ciroları bulunduğunu ifade eden Civelli, Türkiye pazarındaki amaçlarının yatırım taşımak olduğunu belirterek ciro hedeflerini ise 2 milyon dolar ile sınırlı tuttuklarını kaydetti. Türkiye'de gayrimenkul sektörüyle ilgili ilk pazar analizi yapan kişilerden olduğunu aktaran Civelli, "Avrupa ülkelerinde Portekiz ve İspanya'dan başlayarak sektörün geleceğini gördüğümüz 22 ülkede ofis açtık. Türkiye'nin de gayrimenkul alanındaki işgücü potansiyelini görerek, Türkiye'ye çok güvendik. Sektörün ihtiyacı olan hizmetleri sağlama yönünde çalışmalar yapıyoruz. Birlikte çalıştığımız firmalar da büyüme süreçlerini hızlandırıyor" dedi.

Geçen yıl petrol istasyonu gelişimi danışmanlığı hizmeti başlattıklarını kaydeden Civelli, bu kapsamda büyük petrol istasyonları ile birlikte çalıştıklarını vurguladı. Petrol istasyonlarına büyüme konusunda ihtiyaç duyulan teknik hizmetleri sağladıklarını ifade eden Civelli, "Türkiye'de bu hizmetler şu anda çok gelişmiş durumda değil. Pazarda yalnızca 20 tane gelişmiş firma var ve operasyonları bu tür, gelişmiş profesyonel hizmetleri kabul eder durumda değil" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkul-danismani-reag-200-milyon-dolar-getirecek_68668.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!