Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Geberit 7. Kez İş Ortaklarıyla Buluştu

Geberit, bu yıl 7’incisini düzenlediği Geleneksel Bayi Toplantısı’nda iş ortaklarıyla bir araya geldi. Toplantıda 2019 hedef ve stratejilerini paylaşan Geberit, 2019 yılı mottosu olan “Bir adım önde, ilk günden beri” ile iş ortaklarına seslendi.

yapi.com.tr
Geberit 7. Kez İş Ortaklarıyla Buluştu

Geberit, bu yıl yedincisini düzenlediği Bayi Toplantısı’nı 18–20 Ocak 2019 tarihleri arasında Türkiye genelinden 111 iş ortağının katılımıyla Cratos Otel Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.

Geberit’in 2018 yılı performansı ve gelecek hedeflerinin konuşulduğu toplantının gündemini ise Geberit’in 2019 yılı mottosu olan “Bir adım önde, ilk günden beri” oluşturdu. Üç gün süren toplantı kapsamında bayilere, Geberit’in son teknolojiyle tasarladığı yeni ürünlerinin de tanıtımı yapıldı. Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Uyum ve Dijitalde Nasıl #BirAdımÖnde Olunur üzerine konuşmacıların da yer aldığı toplantı kapsamında “Yeni Nesil Stres Yönetimi” ve “Renk Detoksu” konulu atölyeler gerçekleştirildi.

Buluşma kapsamında iş ortaklarına seslenen Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, “İnovasyonu DNA’sına kodlayan bir marka olarak, tüm iş süreçlerimizi bu bakış açısıyla yürütüyoruz. Yeni dünya düzenine adapte olmanın en önemli yolunun Ar-Ge destekli inovasyondan geçtiğini biliyor, iş ortaklarımızın geri bildirimleri sayesinde bu noktada olduğumuzun farkındalığıyla çalışıyoruz. Biz her zaman müşterimizin yanındayız. İşimizin odak noktasına profesyonelleri, son kullanıcıları, mimar ve tesisatçıları koyuyor, onların ihtiyaç ve görüşlerinden beslenerek, yenilikçi fikirlerimizle fark yaratmak için çalışıyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/geberit-7-kez-is-ortaklariyla-bulustu_171045.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!