Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Geberit, Monolith Serisiyle Duvarın Önüne Geçiyor

Sıhhi tesisat sektörünün öncü firmalarından Geberit, yıllardır duvarın arkasında yarattığı kaliteyi yeni inovatif ürünü “Monolith” ile duvarın önüne taşıyor.

  • Geberit, Monolith Serisiyle Duvarın Önüne Geçiyor
  • Geberit, Monolith Serisiyle Duvarın Önüne Geçiyor
  • Geberit, Monolith Serisiyle Duvarın Önüne Geçiyor

Geberit yeni inovatif ürünü “Monolith”i, 6 Şubat Çarşamba günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen davetle yapı sektörünün beğenisine sundu. Davette konuşma yapan Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, yeni ürünleri “Monolith” ile ilgili detayları ve firmanın 2013 hedeflerini davetlilerle paylaştı.

“Renovasyon sektöründe yatırımlar artırılmalı”

2012 yılında inşaat sektörü beklenenden daha az büyüdüğünü belirten Kazazoğlu, beklentilerin yüksek olmasının bu durumun önemli faktörlerinden biri olduğunu söyledi. Geberit olarak 2013 yılında perakende sektörüne ağırlık vereceklerini açıklayan Kazazoğlu, son yıllarda konut projelerinin anahtar teslim olarak son kullanıcıya sunulmasının perakende sektörünü olumsuz etkilediğini vurguladı. Kazazoğlu, bu anlamda renovasyon sektörüne yapılan yatırımların artması ile perakendenin çok daha fazla canlanacağını öngördüklerini söyledi.

“2013 hedefimiz yüzde 30 büyüme”

Geberit’in tüm dünyada ıslak hacimlerin duvar arkasında kalan ürünlerini üreten bir firma olduğunu ifade eden Kazazoğlu, son yıllarda tasarıma odaklandıklarını ve geliştirilen özel seri ürünlerle duvarın önüne çıkmaya başladıklarını açıkladı. 2013 yılı için en büyük hedeflerinden birinin bu tür yeni ürünleri yaygınlaştırmak olduğunu söyleyen Kazazoğlu, “Duvarın arkasında teknik özellikleri ile ön planda olan markamız, duvarın önünde tasarım ve fonksiyonelliği birlikte sunuyor” şeklinde konuştu.

Kazazoğlu, Geberit Türkiye’nin büyüme projesi kapsamında her yıl yüzde 30’luk büyüme hedeflediklerini ve bu hedefler çerçevesinde 2013’teki ciroların geçen yılki ciroların yüzde 30 üstüne çıkarmak istediklerini belirtti.

“Teknik donanım tasarımla birleştirildi”

Geberit’in inovatif “Monolith” serisinin getirdiği yenilikleri aktaran Kazazoğlu, ürünün ağır tadilat işlemi yürütmeksizin monte edilebilir özelliğine dikkat çekti. IF Tasarım ödülü sahibi “Monolith” serisinde, teknik birikimin tasarımla bütünleştirildiğini vurgulayan Kazazoğlu, böylelikle marka algısını pekiştirmeyi hedeflediklerini aktararak konuşmasını bitirdi.

Monolith serisi ve Geberit’in diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi için ürün haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/geberit-monolith-serisiyle-duvarin-onune-geciyor-_104315.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!