Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gemlik, İnşaat Sektöründeki Durgunluktan Kayba Uğruyor

ANAP Gemlik İlçe Başkanı Ferhat Kurt, esnafın en büyük sıkıntısının inşaat sektöründeki durgunluk olduğunu söyledi. Kurt, durgunluk sebebinin de va

Zaman



b>ANAP Gemlik İlçe Başkanı Ferhat Kurt, esnafın en büyük sıkıntısının inşaat sektöründeki durgunluk olduğunu söyledi. Kurt, durgunluk sebebinin de vaatlerini unutan görevdeki belediye başkanı olduğunu iddia etti.

Belediye Başkanı Mehmet Turgut’un seçimler yaklaşınca yavaş yavaş vaatlerini hatırlamaya başladığını belirten Kurt, başkanın seçimlerden önce otogar sözü verdiğini ve sözünü yerine getirmesini beklediklerini kaydetti. Ferhat Kurt, başkanın, “Seçilirsem kapım herkese açık olacak.” dediğini, ancak şimdi o kapıdan vatandaşın içeri girebilmesi için en az “5 gardiyanı” geçmesi gerektiğini, sorunlarını anlatmak isteyen vatandaşın hor görüldüğünü, azarlandığını ve rencide edildiğini savundu.

Belediye Başkanı Turgut’un bir an önce inşaat sektörünün önünü açması ve elini taşın altına sokması gerektiğini söyleyen Kurt, depremin merkezi Gölcük’te bile inşaat sektörünün bu kadar etkilenmediğini kaydetti. Gemlik’in sorunlarını çözebilecek başkan adayını yakında açıklayacaklarını anlatan Kurt, dinamik bir kadroyla işbaşına geldiklerini, partilerinin kuruluşundaki heyecanı taşıdıklarını ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gemlik-insaat-sektorundeki-durgunluktan-kayba-ugruyor_6768.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!