Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gişe Memurları Salı Günü Köprü-Otoyol Trafiğini Tıkayacak

Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin, 22 Mayıs Salı günü otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma eylemi yapacaklarını bildirdi.

Zaman Gazetesi



apı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin, 22 Mayıs Salı günü otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma eylemi yapacaklarını bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve İller Bankası Genel Müdürlüğü'nde çalışmakta olan personele döner sermayeden pay verilmesini öngören yasa tasarısının kanunlaştırılması ve Karayolları Genel Müdürlüğü, Afet İşleri Genel Müdürlüğü, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, TAU Genel Müdürlüğü ve Bayındırlık ve İskan müdürlüklerindeki çalışanlara ek ödeme yapılması için iş yavaşlatma eylemine gideceklerini kaydetti. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve bağlı genel müdürlüklerinde çalışanların maaşlarının diğer kamu kurumlarında çalışmakta olanlardan düşük olduğunu ifade eden Tekin, bu konuyu eylemleriyle 2005 yılından beri gündemde tuttuklarını hatırlattı. Tekin, iş yavaşlatma eylemini, 22 Mayıs Salı günü saat 14.00'te Fatih Köprüsü'nde başlatacaklarını ve bir basın açıklaması yapacaklarını bildirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gise-memurlari-sali-gunu-kopru-otoyol-trafigini-tikayacak_54214.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!