Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Sırada Tünel Yollar Var

Gökçek'e Tünel Yanıtı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Başkent’te artık tünel yolların zamanı gelmiştir” açıklamasına CHP’den eleştiri geldi. Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Çatak Gökçek’i tamamlanamayan metrodan vurdu.

Hürriyet ANKARA
Gökçek'e Tünel Yanıtı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Başkent’te artık tünel yolların zamanı gelmiştir” açıklamasına CHP’den eleştiri geldi. Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Çatak Gökçek’i tamamlanamayan metrodan vurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Başkent’te artık tünel yolların zamanı gelmiştir” açıklamasına CHP’den sert eleştiri geldi. Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Çatak, “Gökçek, katıldığı Esnaf Odası Seçiminde desteklediği adayın kazanması için bol keseden vaatlerde bulunmuş. Yapamadığı metrolarla halka çile çektiren Gökçek herhalde tamamlanamayan metro tünellerinden tünel-yol üretecek” dedi. Çatak eleştirilerini şöyle sürdürdü: 16 yıldır Ankara Büyükşehir Belediyesine yöneten, Sincan, Keçiören ve Çayyolu metrolarını 2004 – 2005 yıllarında bitireceğini vadeden Gökçek şimdi de Tünel Yollardan bahsetmektedir.

Gökçek’in projelendirip başlattığı metro sistemindeki hiçbir hatta vagonlar 1 metre bile ileri gitmemişken tünel yollarla başka bir macera başlatılmaktadır. Başkan Gökçek, katıldığı Esnaf Odası Seçimde desteklediği adayın kazanması için bol keseden vaatlerde bulunurken insaf ölçüsünü kaçırmaktadır.

Vaatlerinden söz etmiyor

Seçim bildirgesinde Mamak Kayaş’tan başlayarak Siteler Aydınlıkevler’den Konya Yolu’na gelecek tramvay projesinden de nedense söz etmemektedir. Aynı  konuşmada Sayın Başkan Ankara trafiğini rahatlatma çalışmalarında Çankaya Belediyesi ve CHP’li meclis üyeleri tarafından engellendiğini dile getirmiştir. Bu iddia da doğru değildir. Trafiği rahatlatmak için raylı sistem yapılıyor da CHP olmaz mı diyor? AOÇ ile ilgili yasa çıkarken CHP, TBMM de tasarıya destek olmuştur. Ancak, AOÇ’yi baklava dilimi gibi bölecek çiftlik arazisinin parsellenmesine öngören planlara Ata’nın mirasının korunması ve Ankara’nın bu yeşil alanının yok olmaması adına CHP Belediye Meclis Grubu karşı durmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gokceke-tunel-yaniti_75835.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!