Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gökçek’ten Komik İndirim

Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Ankara’daki otobüs ücretlerine zam kararının ardından, Ankara 9. İdare Mahkemesi’ne dava açan TÜDEF, ulaşım zammının geri alınmasını istemişti. TÜDEF’in itirazını haklı bulan mahkeme, tüketicinin lehine karar vererek ulaşım zammını durdurdu. Karar doğrultusunda ulaşım ücretlerinin eski fiyatı olan 1

Cumhuriyet Gazetesi
Gökçek’ten Komik İndirim

Ankara Anakent Belediyesi’nin ulaşım zammını mahkemeye götüren Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) davayı kazanınca, Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da ulaşıma 1 kuruş indirim yaptı.

Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Ankara’daki otobüs ücretlerine zam kararının ardından, Ankara 9. İdare Mahkemesi’ne dava açan TÜDEF, ulaşım zammının geri alınmasını istemişti. TÜDEF’in itirazını haklı bulan mahkeme, tüketicinin lehine karar vererek ulaşım zammını durdurdu. Karar doğrultusunda ulaşım ücretlerinin eski fiyatı olan 1 liraya indirilmesi beklenirken, Ankara Anakent Belediyesi’ne bağlı çalışan EGO’dan “1 kuruşluk” indirim kararı çıktı.

EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, “15 Ekim 2008 tarihinde EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray’da çok binişli kartlarda tek biniş ücreti 1.40 liraya çıkarılmış, özel halk otobüsleri, minibüsler ve tekli binişlerde ise ücret 1.70 lira olarak belirlenmişti. UKOME’nin son aldığı kararla çok binişli kartlarda tek biniş ücreti 1.39 liraya, özel halk otobüsleri, minibüsler ve tekli binişlerde ise ücret 1.69 liraya indirildi” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gokcekten-komik-indirim_71737.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!