Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Google Haritaları Artık 3 Boyutlu ve "Gerçek"

Arama motoru Google verdiği harita hizmetlerine bir yenisini ekledi. Şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki beş şehir için geçerli olan uygulama, harita üzerinde sokakların gerçek, üç boyutlu ve içinde dolaşılabilen fotoğraflarını içeriyor.

bianet.org
Google Haritaları Artık 3 Boyutlu ve "Gerçek"

rama motoru Google verdiği harita hizmetlerine bir yenisini ekledi. Şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki beş şehir için geçerli olan uygulama, harita üzerinde sokakların gerçek, üç boyutlu ve içinde dolaşılabilen fotoğraflarını içeriyor.

Street View (Sokak görüşü) adlı uygulama, kullanıcıların sanal sokaklarda dolaşmasını, o sokakta bulunan lokanta, müze gibi yerleri dışarıdan görmesini sağlıyor.

Dün yapılan basın toplantısıyla açıklanan uygulama için San Francisco, New York, Las Vegas, Miami ve Denver'da kamerayla donatılmış araçlar dolaşarak binlerce fotoğraf çekti. Şirket, yakın zamanda daha fazla yerin bu şekilde görülebileceğini belirtti.

Fotoğrafların o sırada sokaktan geçen insanlar için bir hak ihlali doğurmamasına dikkat ettiklerini belirten şirket yöneticileri, içeriğe kolayca itiraz edilebildiğini ve değiştirilebildiğini vurguladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/google-haritalari-artik-3-boyutlu-ve-gercek_54445.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!