Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gül Proje’den Sultangazi’ye 885 Milyon TL Yatırım

Gül Proje 885 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Tempoint projesini görücüye çıkardı. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşan projede metrekare fiyatları 4 bin 100 liradan başlıyor.

yapi.com.tr
Gül Proje’den Sultangazi’ye 885 Milyon TL Yatırım

Gül Proje ve Nata Holding ortaklığında Sultangazi’de yükselen Tempoint projesi görücüye çıktı. 885 milyon TL ile hayata geçen Tempoint projesinde metrekare fiyatları lansmana özel 4 bin 100 liradan başlıyor.

Projede 1+0 daireler 55 ila 60 metrekare, 1+1'ler 71 metrekare, 2+1'ler 115 metrekare, 3+1'ler 169 metrekare, 4+1'ler 190 ila 202 metrekare büyüklükte tasarlanacak. 75 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tempoint 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşuyor. Geçtiğimiz Ocak ayında başlayan Tempoint Projesi, 2019 yılının ikinci yarısında teslim edilecek.



Lansmana özel metrekare fiyatı
Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Tempoint ile ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır birçok inşaat firması tarafından tamamlanmaya çalışılan Tempoint projesinde inşaata başladık. 2019 yılının ikinci yarısında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise, projenin satışa çıkmasının ardından büyük ilgi gördüklerini belirterek “Lokasyon olarak İstanbul’un kalbinde yer alan Tempoint, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar sunuyor. Projemizde lansmana özel metrekare fiyatını 4 bin 100 liradan satışa çıktık. Projenin tamamlanması ile birlikte bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde olduğu gibi, konut ve ticari alanların minimum yüzde 50 prim yapmasını planlıyoruz” diye konuştu.


   
Yüzde 60’ı yeşil alan
Aile konseptine uygun olarak dizayn edilen projede; geleneksel yaşam tarzına uygun geniş mutfak konsepti, her daire tipine uygun oturulabilir geniş balkonlar, geniş giriş holleri, projeyi rakiplerinden ayıran en büyük özelliklerin başında geliyor. Yüzde 60’ı yeşil alandan oluşan Tempoint’te, peyzaj makilerden değil, gelişkin bitki formlarından oluşuyor. Proje sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness, spor sahası, sauna, hamam, kafeterya ve restoran bulunuyor.

Tempoint’in içinde yer alan AVM’de 270 mağaza bulunuyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/gul-projeden-sultangaziye-885-milyon-tl-yatirim_158576.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!