Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Form Şirketler Grubu’ndan...

Gün Işığı Aydınlatma Sistemleri Üretiminde Türkiye’de İlk ve Tek: Sunvia

Form Şirketler Grubu’nun imalat firması Form Endüstri Tesisleri, gün ışığı aydınlatma sistemleri üretiminde Türkiye’de öncü kimliğiyle, çevreye duyarlı ve yenilikçi faaliyetlerini, yarım asra varan tecrübesiyle sürdürüyor. Sunvia günışığı doğal aydınlatma sistemleri, sıfır enerji ile gün ışığını karanlık mekânlara taşıyarak hem Sunvia kullanan

yapi.com.tr
Gün Işığı Aydınlatma Sistemleri Üretiminde Türkiye’de İlk ve Tek: Sunvia

Form Şirketler Grubu’nun imalat firması Form Endüstri Tesisleri, gün ışığı aydınlatma sistemleri üretiminde Türkiye’de öncü kimliğiyle, çevreye duyarlı ve yenilikçi faaliyetlerini, yarım asra varan tecrübesiyle sürdürüyor. Sunvia günışığı doğal aydınlatma sistemleri, sıfır enerji ile gün ışığını karanlık mekânlara taşıyarak hem Sunvia kullanan firmaların hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunuyor.  

Form Endüstri Tesisleri’nin tüm imalatlarının ana felsefesini enerji verimliliğine verilen değer oluşturuyor. Türkiye’deki gün ışığı aydınlatma sistemlerine bakıldığında 6 farklı ülkeden 7 farklı marka altında gün ışığı aydınlatma sistemleri ithal edildiğini biliniyor. Form Tesisler ise Sunvia ürünüyle, gün ışığı aydınlatma sistemleri üretiminde Türkiye’de bir ilke imza atmış durumda. "LEED" olarak ifade edilen yeşil bina sertifikasının alınmasında katkı sağlayan Sunvia güneş tüpü, günışığı doğal aydınlatma sistemleri, sıfır enerji ile gün ışığını karanlık mekânlara taşıyarak hem Sunvia kullanan firmaların hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunuyor.

Türkiye’de ilk yuvarlak ve oval kanal imalatlarını gerçekleştiren Form Tesisler, kalitesi ve hizmet anlayışıyla, sektöründe lider konumuyla yuvarlak ve oval kesitli havalandırma kanalları, Fesklima Endüstriyel Evaporatif Soğutma Üniteleri ile 6 yıldır çok önemli referanslara imza atmış olan endüstriyel evaporatif soğutma üniteleri (FesKlima), chiller evaporatif ön soğutma üniteleri  (FesChill), günışığı doğal aydınlatma sistemleri (Sunvia) ve sıcak hava panelleri (Solair)  konularında faaliyet gösteriyor.

Çevreci faaliyetler ve ihracata yönelim

Form Tesislerin yeşil enerjiye verdiği önemle, imalat faaliyetleri de yeşil enerji doğrultusunda şekillenmeye devam edecek. Yeni yılda Form tesisler pazarın büyümesiyle beraber ihracat faaliyetlerine başlıyor olacak. Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Sisteminin Türkiye’de marka bilinirliğini artırmak için enerji verimliliği ve yapıya yönelik birçok ihtisas fuarına katılım sağlanacak.
 
Form Tesislerin Migros, Tansaş gibi doğa dostu firmalarla yaptığı işbirliği sonucunda yaklaşık 250 bin kW/yıl enerji tasarrufu ve yaklaşık 140 ton/yıl CO2 emisyonunu engellenmesi sağlandı.  Form Tesislerin 2012’de hedeflerinde, söz konusu rakamları 20 katına çıkarmak, Avrupa ülkeleri ve Kuzey Afrika ülkeleri hedef alarak ihracat çalışmalarına başlatmak yer alıyor.

ETİKETLER: yeşil firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/gun-isigi-aydinlatma-sistemleri-uretiminde-turkiyede-ilk-ve-tek-sunvia-_90456.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!