Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gündemdeki Projeler

Gündemdeki Projeler

yapi.com.tr/Zehra Tonbul



img src="http://www.www.yapi.com.tr/V_Images/haberler\haber\30665.jpg" hspace=5 vspace=5>

www.yapi.com.tr,dünyadaki mimarlık kritiği ve haberlerini yayımlıyor. Çevirileri ve araştırmaları ile gündemdeki binaları Türkiye mimarlarının ve yapı sektörünün bilgisine sunuyor.

Bu haber dosyasında, son ay içinde haber yaptığımız, yurtdışında gündemde yer almış binalarla ilgili haberleri bir arada bulabileceksiniz. Soğuk Konfor adındaki haberde yer alan bina, bir bilim merkezi; ikinci Pompidou ise bir Shigeru Bahn tasarımı; Randall Stout'un Batı Virginia Sanat Müzesinin inşasına 2005 sonbaharında başlanacak; JingYa Okyanus Eğlence Merkezi ise, dünyanın başka bir tarafında, Yasak Şehir'in yanı başında, yine yeni bir mimariyi anlatıyor; Hugh Pearman, Renzo Piano'nun Paul Keel Merkezi projesinin eleştirisini yapıyor; Mercury News'den Alan Hayes, aynı tarihte çıkan yazısında, Meier'ın binasından övgüyle söz ediyor; Ulf Meyer, Baunetz'deki yazısında, Chicago Hyatt'ın tasarım sürecinin 11 Eylül olaylarından nasıl etkilendiğini ortaya koyarak, Amerika'daki yüksek bina mimarisinin yeni yol haritasına ve Pritzker ailesinin çifte standardına atıflarda bulunuyor.

Bu güncel haberler ve yazılar, mimarinin eğilimleri ve yakın geleceği ile ilgili ipuçları veriyor; dünyada mimariye yaklaşımı yansıtıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gundemdeki-projeler_30724.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!