Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Bu Projeden Konut Alan Kazandı!

Güneşli’ye Kuş Temalı Konut Projesi

Türkiye’nin kuş temalı ilk projesi Home Aves, Güneşli’de inşa ediliyor. Kavi Yapı tarafından hayata geçirilen proje, iki blokta 191 daireden oluşuyor. 1+0’dan 3+1’e farklı tiplerde dairelerin bulduğu Home Aves’te fiyatlar ise 99 bin liradan başlıyor. Yüzde 80’i yeşil alana ayrılan projede, kuş bahçesi, meyve bahçesi ve organik tarım yapılacak

yapi.com.tr
Güneşli’ye Kuş Temalı Konut Projesi

Kavi Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği yeni projesi Home Aves’te İstanbul’un içinde doğayla baş başa bir yaşam sunma iddiasını taşıyor. 6,5 dönüm arsa üzerinde inşa edilen ve yüzde 80’i yeşil alana ayrılan Home Aves’te daire sakinleri için garden aves (kuş bahçesi), garden fruit (meyve bahçesi) ve organik tarım yapılacak garden organic (sebze bahçesi) bulunuyor. Şubat ayında yapımına başlanan ve 24 ayda teslim edilecek olan Home Aves, 30 milyon liraya mal olacak. Proje, iki blokta 191 daireden oluşuyor.

Sekiz farklı tipte 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairenin bulunduğu Home Aves’te konutların büyüklüğü 41 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlarsa dairelerin büyüklüğüne ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Home Aves’te 1+0 stüdyo daireler 99 bin liradan, 1+1 daireler 149 bin liradan, 2+1 daireler 239 bin liradan, 3+1 dairelerse 377 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



40 daire satıldı

Ön satışta 191 daireden 40 tanesini sattıklarını belirten Kavi Yapı Genel Müdür Yardımcısı Selim Başdemir, Basın Ekspres Yolu üzerinde işyeri olan ya da çalışanların projeye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Ödeme konusunda konut alıcılarına kolaylık sağladıklarını dile getiren Başdemir, “Yüzde 5 peşinatla dairelerimize sahip olmak mümkün. Tapuları da anında teslim ediyoruz. Taksitle almak isteyenler için Türkiye Finans ve Finansbank ile anlaşma yaptık” dedi. Başdemir ödeme konusunda şu bilgiyi verdi:

“Örneğin 100 bin liraya satılan 1+1 dairemiz için 5 bin lira peşinat vermek yeterli. İlk altı ayın sonunda 10 bin lira yine birinci yılın sonunda 10 bin liralık iki ara ödememiz var. Onun dışında kalan 75 bin lirayı da 48 ay 1.979 lira taksitle veya 120 ay vadede 1.111 TL taksitle ödemek mümkün.”

Home Aves projesinin eşine az rastlanır bahçeleriyle de ön plana çıktığını belirten Selim Başdemir şunları söyledi:

“Projeye ismini veren garden aves (kuş bahçesi), kuş sesleri içinde kitap okumak ya da keyif yapmak isteyenler için düşünüldü. 100 metrekarelik doğal bir kafeste bir taraftan kuş sesleriyle günün stresini atarken diğer yandan oyun alanındaki çocuğunuzu izleyebilirsiniz. Projede 500 metrekarelik bir alan garden fruit (meyve bahçesi) için ayrıldı. Bu sayede sitede yaşayan çocuklar meyveyi dalında görmek ve yemek ayrıcalığına erişecek. 300 metrekarelik bir alanda yer alan garden organic ise kendi sebze ve meyvesini yetiştirmek isteyenler için oluşturuldu.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/gunesliye-kus-temali-konut-projesi_91391.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!