Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gürtuna, Gaziosmanpaşa’da Doğalgaz Hattı Temeli Attı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, “Gaziosmanpaşa–Sultançiftliği Doğalgaz Hattı”nın temelini attı. Sultançiftliği Merke

Zaman



b>İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, “Gaziosmanpaşa–Sultançiftliği Doğalgaz Hattı”nın temelini attı.

Sultançiftliği Merkez Camii önünde düzenlenen törende konuşan Gürtuna, 1999 yılında göreve geldiklerinden beri aralıksız çalıştıklarını ve Gaziosmanpaşa’ya birçok kavşak ve yeni yol yaptıklarını söyledi.

Bölgenin bütün altyapı ve su sorununu bitirdiklerini anlatan Gürtuna, “Doğalgaz için eksikliklerimiz vardı. Onu da tamamlamak için buradayız. Diyebilirim ki, bu bölgenin doğalgaz problemi tarihe karışıyor.” şeklinde konuştu. Ali Müfit Gürtuna, bölgeye Avrupa’nın en büyük hayvanat bahçesi ile safari parkını kurmak için çalışma başlattıklarını, ayrıca Gaziosmanpaşa’ya metroyu da getireceklerini kaydetti.

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Genel Müdürü Süreyya Polat da, kurumunun çalışmalarına ciddi bir gayretle devam ettiğini belirtti.

Polat, İstanbul geneline 2 bin kilometre doğalgaz hattı döşemeyi planladıklarını, bunun 1200 kilometresini tamamladıklarını bildirdi. İGDAŞ Genel Müdürü Süreyya Polat, Gaziosmanpaşa bölgesinde doğalgaza geçildiğinde, kömür ve diğer yakıtlar için yılda ortalama 1 milyar liranın üzerinde masraf yapan vatandaşların, bu harcamalarından yarı yarıya kurtulacaklarını kaydetti.

İGDAŞ Genel Müdürü Polat, dün temeli atılan çalışma kapsamında, Fevzi Çakmak, Cebeci ve İsmetpaşa mahallelerine doğalgaz hattı döşeneceğini sözlerine ekledi. Törende daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Beşkanı Ali Müfit Gürtuna, doğalgaz çelik borularına ilk kaynağı yaparak ‘’Gaziosmanpaşa–Sultançiftliği Doğalgaz Hattı’’ çalışmalarını başlattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gurtuna-gaziosmanpasada-dogalgaz-hatti-temeli-atti_5070.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!