Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Bağdat Caddesi'nde Milyonluk...

Güvenilir Şehircilik Anlayışı

URANSAN İnşaat ve Taahüt A.Ş, Yenimahalle'de kurulu bulunan Urankent konutları içinde yeni ve farklı bir projeyi hayata geçiriyor. Bugüne kadar 20 binin üzerinde konut üreterek teslim eden Uran Holding'in bir kuruluşu olan Uransan İnşaat ve Taahüt A.Ş.'nin Satış Pazarlama Müdürü Çağlayan Bayar, yeni projeleri olan Mirage Bahçe Konutları'nı

Hürriyet Ankara
Güvenilir Şehircilik Anlayışı

Uransan İnşaat ve Taahüt A.Ş.'nin Satış Pazarlama Müdürü Çağlayan Bayar, “Mirage Bahçe Konutları güvenilir ve çağdaş şehircilik anlayışını yansıtıyor” dedi.

URANSAN İnşaat ve Taahüt A.Ş, Yenimahalle'de kurulu bulunan Urankent konutları içinde yeni ve farklı bir projeyi hayata geçiriyor. Bugüne kadar 20 binin üzerinde konut üreterek teslim eden Uran Holding'in bir kuruluşu olan Uransan İnşaat ve Taahüt A.Ş.'nin Satış Pazarlama Müdürü Çağlayan Bayar, yeni projeleri olan Mirage Bahçe Konutları'nı tanıttı.

Satışlar başladı

Bayar, “Urankent Ankara'nın kuzeybatısında Yenimahalle ilçesinde Batıkent'i Keçiören'e bağlayan Bağdat Caddesi arteri üzerinde kurulmuştur. 1. Etap Konutları, Prestige Konutları ve Elit Konutları'nın tesliminden sonra yeni proje Mirage Bahçe Konutları'nın satışına başlanmıştır” dedi.

Doğal ve modern bir site

Bayar “Mirage Bahçe Konutları'nın en önemli özelliklerinden biri doğal yaşama yakınlığıdır. Katlarında oluşturulan bahçeleri ile yeşili yaşama en yakın yerde konumlandırmayı hedefledik. Çevresel faktörlerden etkilenmeyen doğal yaşamı, çağdaş yaşamın gereksinimleri ile bir araya getirerek doğal ve modern bir site oluşturma projesini hayata geçiriyoruz.”

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/guvenilir-sehircilik-anlayisi_80720.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!