Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hacettepe'nin Polatlı Teknokent'i Onaylandı

Polatlı’da Eskişehir yolu üzerinde 720 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan ve Polatlı Belediyesi’nin de ortak olduğu Hacettepe Teknokent A.Ş.’nin imar planı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca onaylandı. Belediye Başkanı Yakup Çelik, Teknokent Başkan Vekili Prof. Dr. İlyas Yılmazyıldız ile birlikte yaptığı açıklamada, Teknokent alanının tahsis

Hürriyet Gazetesi
Hacettepe'nin Polatlı Teknokent'i Onaylandı

Polatlı’da Eskişehir yolu üzerinde 720 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan ve Polatlı Belediyesi’nin de ortak olduğu Hacettepe Teknokent A.Ş.’nin imar planı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca onaylandı.

Belediye Başkanı Yakup Çelik, Teknokent Başkan Vekili Prof. Dr. İlyas Yılmazyıldız ile birlikte yaptığı açıklamada, Teknokent alanının tahsis işlemlerinden sonra imar planını hazırladıklarını ve planın Sanayi Bakanlığı’nca onaylandığını söyledi. Çelik, bundan sonraki aşamada uygulama imar planı ile altyapı çalışmalarının hız kazanacağını belirtti.

İlçeyi kurtaracak proje

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Hacettepe Teknokent’in Polatlı’nın geleceği olduğunu söyledi. Proje tamamlandığında, Polatlı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde bir merkez haline geleceğini söyleyen Çelik, "Hacettepe Türkiye’nin ve dünyanın en kaliteli üniversitelerinden birisi. Hacettepe’nin, teknokent olarak Polatlı’da yer alması şehrimizin dışa açılımı ve teknoloji merkezi haline gelmesi bakımından önemlidir. Biz de belediye olarak ortak olduğumuz teknokentin bir an önce hayata geçirmek adına elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hacettepenin-polatli-teknokenti-onaylandi_62759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!