Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Häfele, Yeni Ürünleriyle Yapı Fuarı'nda

İşlevsellik, estetik ve kalite kavramlarını ön planda tutarak akılcı çözümler sunan Häfele, 2. Salon, 2251 numaralı stantta olacak.

yapi.com.tr
Häfele, Yeni Ürünleriyle Yapı Fuarı'nda Officys

Häfele, temsil ettiği özel alt markalarıyla birlikte 2 - 6 Mayıs 2007 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı'nda olacak. İşlevsellik, estetik ve kalite kavramlarını ön planda tutarak akılcı çözümler sunan Häfele, 2. Salon, 2251 numaralı stantta olacak.

Häfele'nin Yapı Fuarı'nda sergileyeceği markalar arasında, Vitaflex, Officys, Dialock, Startec, ixconnect ve TopCo dikkat çekiyor.

Vitaflex: Engelsiz yaşam alanları için özel tasarımlar
Engelli kişiler için özel tasarlanmış mobilyalarda kullanılmak üzere Häfele'nin özel markası Vitaflex tarafından sunulan ürün serisi uzaktan kumanda ile yükseklikleri ayarlanabilen dolap sistemleri veya asansörlü dolap askılıkları, kulpsuz dolap kapakları, yükseklik ayarlı masalar, lavabolarda destek barları gibi ürünleri içeriyor. Bu seri, banyo, mutfak, yatak odası, oturma odası, giriş ve ofis alanlarına özel olarak tasarlanmış çözümler sunuyor. İşlevsel ve son kullanıcının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış ürünler, yaşam alanlarındaki fiziksel engelleri ortadan kaldırıp, yaşam konforunu artırıyor.

Officys: Ergonomik ve modern ofis donanımları
Häfele'nin diğer bir alt markası olan Officys, ofis düzenleme sistemlerinden masa iskelet sistemlerine uzanan farklı ürün çeşidiyle, modern ofis donanımlarını içeren ve ergonominin ön plana çıktığı bir ürün serisi. Seri, kendi içerisinde de güçlü alt markalar barındırıyor. Ofislerde kullanılan modüler bir masa iskelet sistemi olan ve yüksekliği ayarlanabilen IDEA, farklı boyut ve özelliklerde keson ve çekmece sistemlerini içeren Variant ve masa üstü düzenine yardımcı olup masa üzerinde çalışma alanını artıran, mafsallı LCD monitör taşıyıcısı Ellipta, bu alt markalardan bazıları.

Vitaflex

Dialock: Elektronik tanıma ve kilitleme sistemi
Dialock, Häfele tarafından geliştirilmiş, radyo frekanslarıyla çalışan temassız bir elektronik tanıma ve kilitleme sistemi. Bu markanın altında, hem kapılarda hem de mobilyalarda kullanılmak üzere farklı kilitleme ve yetkilendirme uygulamaları mevcut. Dialock, Lockerlock gibi önemli markaları da bünyesinde barındıran bir marka. Dialock kilitleme sistemi, bakım gerektirmeyen terminalleri, kullanıcı dostu yazılımları ve diğer otomasyon sistemleriyle olan uyumu sayesinde kullanıcıların yaşam standartlarını artırıyor. Bu sistemin kullanım alanları arasında oteller, iş merkezleri, hastaneler, spor salonları, okullar, evler gibi mekanlar yer alıyor. Dialock sayesinde tek bir akıllı anahtarla bina girişine, otoparka, güvenlik kasalarına, spor salonuna ve kişiye özel dolaplara giriş yapılabiliyor. Bu alanlara giriş yetkileri bireysel olarak programlanabiliyor ve zaman içerisinde değiştirilebiliyor.

Startec: Projelere özel mimari donanımlar
Häfele'nin kendi markası olan Startec, ürün serisinde özellikle projelerde kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek kaliteli ve rekabetçi fiyatlara sahip kapı ve pencere kolları, kilitler, menteşeler, cam kapı donanımları ve diğer kapı donanımlarını içeriyor. Yüksek adetlerde Häfele stoklarından temin edebileceğiniz bu ürünler, Häfele kalitesini ve ismini taşıyor.

ixconnect
ixconnect: Bağlantı elemanları teknolojisinde son nokta
Häfele'nin sunduğu bağlantı elemanlarının ana markası olan Ixconnect, ürün serisinde birçok önemli alt markayı içeriyor. Örneğin, Häfele'nin geliştirdiği "merkezi çektirme" esasına dayanan, modüler mobilyanın daha hızlı ve pratik bir şekilde toplanmasını sağlayan Minifix ve benzer mantıkta geliştirilen Maxifix, Rafix, Slimfix, Onefix ve Pushfix. Son olarak Häfele'nin sektöre getirdiği önemli ilklerden biri de, petek dolgulu panellerde kullanılmak üzere geliştirilen "Tab A" adında, ekonomik anlamda geleneksel bağlantı elemanlarına alternatif olabilecek yeni bir bağlantı elemanı.

TopCo: Müşteriye özel ölçülerde ürünler
TopCo markasının altında Häfele, ihtiyaca özel ölçülerde ürünler sunuyor. Häfele, sunduğu 100.000'in üzerinde listelenmiş ürün dışında, müşterilerinin mobilya tasarımlarına ya da proje ihtiyaçlarına uygun ürünleri de içinde barındırıyor. TopCo ürün serisine ait mutfak çekmece sistemleri, aluminyum ve cam stor sistemleri, menfezler gibi ürünler, istenilen ölçülerde özel olarak üretilebiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hafele-yeni-urunleriyle-yapi-fuarinda_53685.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!