Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Halden Anlayan Ödeme Planı” ile 1stanbul

Ispartakule bölgesinin en büyük projelerinden biri olan ve farklı daire tiplerinden oluşan konutlarıyla öne çıkan konut ve yaşam projesi 1stanbul, bugün (26 Eylül 2011) gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Ekim 2011 ortasına kadar “halden anlayan ödeme planıyla” konut teslimine kadar hiçbir ödeme yapmadan ev sahibi olma olanağı sunan

yapi.com.tr
“Halden Anlayan Ödeme Planı” ile 1stanbul

Ispartakule bölgesinin en büyük projelerinden biri olan ve farklı daire tiplerinden oluşan konutlarıyla öne çıkan konut ve yaşam projesi 1stanbul, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında kurulan 1stanbul Projesi; İcra Kurulu Üyeleri Adnan Akyüz ve Halil Ege’nin ev sahipliğinde bugün (26 Eylül 2011) gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Ekim 2011 ortasına kadar “halden anlayan ödeme planıyla” konut teslimine kadar hiçbir ödeme yapmadan ev sahibi olma olanağı sunan proje, İstanbul’un çok renkli ve suyla iç içe yapısını mimarisine yansıtıyor.



“Halden anlayan ödeme planı”

İcra Kurulu Üyeleri Adnan Akyüz’ün sunumuyla başlayan tanıtım toplantısında ilk olarak projenin konumu hakkında bilgi verildi. Projenin en temel iki özelliği “İstanbul’un en cazip bölgelerden birinde gelişmesi” ve “ödeme planının çok cazip olması” şeklinde sıralayan Akyüz, Ekim 2012’de tamamlanacak 1stanbul’dan ev almak isteyenlere Ekim 2011’in ortasından konut teslimine kadar hiçbir ödeme yapmadan, işsizlik sigortası ve dekorasyon kredisi olanakları sağlayan ödeme planı sunduklarını ifade etti.

Konut almanın pek çok aile için zor ve sabır isteyen bir süreç olduğunu dile getiren Akyüz,  “halden anlayan bir ödeme planı” oluşturmak için güçlerini birleştirdiklerini belirterek, “İşsiz kalma riskinden, ödemeler başlamadan ikinci el devir imkanına kadar pek çok konuya çözüm getirmeye çalıştık” dedi. Buna göre, 1stanbul Projesi’nin lansmana özel ödeme planından faydalanarak, 2011 Ekim ayının ortasına kadar konut alanların işsiz kalması durumunda kredi taksitleri 12 ay boyunca işsizlik sigortası kapsamında ödenecek. Arzu edenler taşınma ve yeni eşya maliyetlerini de dekorasyon kredisi kapsamına alabilecek. Mevcut konut kredilerinde alınan hayat sigortası maliyetinin yüksek olmasını göz önünde bulunduran 1stanbul Projesi, “halden anlayan ödeme planı”nda sigorta zorunluluğuna da yer vermiyor.

Proje kapsamında farklı tipolojilerde daire birimleri geliştirildiğini belirten Akyüz, konut satışlarının 102 bin TL’den başladığı belirtti.





“Projenin yüzde 85’i yeşil alandan oluşuyor”

Daha sonra projenin teknik özelliklerini aktaran İcra Kurulu Üyesi Halil Ege, 1stanbul’un İstanbul’un su ile iç içe yapısından ilham alınarak tasarlandığını belirtti. İstanbul’un yeni konut bölgelerinden Ispartakule’de, TEM çıkışında yer alan ve içinde farklı konut tiplerini barındıran 15-17 katlı, 11 bloktan oluşan, pek çok sosyal tesisi içinde barındıran 1stanbul’un yüzde 85’inin yeşil alandan oluştuğuna değinen Ege, 1188 konutluk 1stanbul’da şu ana kadar 400 konut satıldığını da sözlerine ekledi.

Ege, her yaş ve tercihe hitap eden sosyal imkanlara da önem verdiklerini belirterek, “Şehrin tüm imkanlarını bünyesinde barındıran 1stanbul projemizde 1300 metrekarelik sosyal alanımız mevcut. Artık hemen her projede yer alan havuz, fitness salonu, sauna gibi tesislerin yanı sıra; buz pistinin de yer alması 1stanbul’u farklı kılan özelliklerden sadece biridir” dedi.



Projenin 2. etabı da yolda…

Basın toplantısında ayrıca, projenin 2. etabını da gerçekleştireceklerine değinen Akyüz ve Ege, söz konusu projede ticaret ve konut fonksiyonlarının ağırlıklı olarak yer alacağını, bu kapsamda bölgenin ihtiyaç duyduğu 25 bin metrekarelik bir AVM projesini de hayata geçireceklerini belirttiler.

“1stanbul” projesi hakkında

  • Farklı ihtiyaçlar gözetilerek, daire çeşitliliği tasarlanan projenin mimari ilham kaynağı İstanbul’un çok renkli ve suyla iç içe olan yapısı. Projenin adı bu nedenle “1stanbul”.
  • 90.000 m2 arsa alanı üzerine kurulu 206.000 m2 inşaat alanına sahip. 1300 m2 sosyal alan bulunuyor ve yüzde 85’i yeşil alandan oluşuyor.
  •  “1stanbul Projesi”nde yer alan konutların çoğu Küçükçekmece Gölü manzaralı.
    15-17 kat arasında 11 adet bloktan oluşan “1stanbul”un yaşam alanında süs ve yüzme havuzlarının yanı sıra sosyal paylaşım alanları bulunuyor.




  • “1stanbul”da 58m2’den 219m2’ye kadar değişen 25 tipte 1+1,  2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daire alternatifleri bulunuyor.
  • “1stanbul”da, 482 adet 1+1, 228 adet 2+1, 390 adet 3+1, 32 adet 3+1 dubleks, 56 adet 4+1 olmak üzere toplam 1188 konut bulunuyor.
  • Yaşam alanını baştan aşağıya dolaşan su kanalları ve şelale yapısı “1stanbul”un, Bahçeşehir-Esenyurt-Beylikdüzü hattı üstünde tek, İstanbul’da ise ender projelerden biri olmasını sağlıyor.
  • Su kanalları üzerindeki bahçe terasları günlük yaşamın estetik ve huzurla buluşmasına katkıda bulunuyor.
  • Proje sahipleri Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler firmalarının oluşturduğu DPU konsorsiyumu. Ortaklık bu şirketler arasında, yüzde 50 Doğu İnşaat, yüzde 44 Precast, yüzde 5 Tuna GYO, yüzde 1 Üstünler olarak dağılıyor.
Projenin diğer görsellerini incelemek için ilerleyiniz...































ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/halden-anlayan-odeme-plani-ile-1stanbul_89200.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!