Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Halk GYO’dan İlk Çeyrekte 11 Milyon TL Net Kar

Konut satış, ofis kira ve finansal gelirleri toplamını 2016’nın ilk çeyrek dönemine göre yüzde 12,5 artırmayı başaran Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kar elde etti.

yapi.com.tr
Halk GYO’dan İlk Çeyrekte 11 Milyon TL Net Kar İatanbul Uluslararası Finans Merkezi, Halk GYO'nun projelerinden biri

Halk GYO, 2017 yılının ilk çeyreğini planladığı hedefler doğrultusunda kapattı. Stratejik portföy yönetimi çerçevesinde çalışmalarını ve yatırımlarını sürdüren Halk GYO’nun 2017 yılının ilk çeyreğinde net karı 11 milyon TL olurken, toplam hasılatı 21,6 milyon TL’ye ulaştı.

Halk GYO’nun “doğru lokasyonda doğru proje” anlayışıyla gayrimenkul sektörüne değer kattığına dikkat çeken Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin şunları söyledi: “Halk GYO olarak, faaliyetlerimize başladığımız 2010 yılından bugüne portföy büyüklüğünü 4 kat artırdık ve portföyümüzü yeni projeler ile çeşitlendirdik. Sektörün önde gelen bir oyuncusu olarak, imza attığımız işlerle ekonomiye değer katmaya çalışıyoruz. Yılın ilk çeyreğini planlamalarımız doğrultusunda kapattık. Gayrimenkul sektörünün 2017 yılında da ekonomik büyümenin temel faaliyet alanlarından biri olacağına inanıyoruz.”

Halk Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin

Tamamlandığında, şirketi büyüklük ve karlılık açısından bir üst kademeye taşıyacak Halk GYO IFM Kuleleri’nin inşasını, hızla tamamlamanın en büyük öncelikleri olduğunu vurgulayan Yetgin sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkule olan ilginin artarak sürmesi, gayrimenkul sertifikası gibi finansal ürünlerin yaygınlaşması, sektörümüzü yeni projeler konusunda daha da cesaretlendiriyor. Biz de ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze yarattığımız katma değeri artırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/halk-gyodan-ilk-ceyrekte-11-milyon-tl-net-kar_158634.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!