Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hedef Dünya İkinciliği

Önümüzdeki üç yıl içinde dünya çapında sahip olduğu pazar payını yüzde 6'lardan yüzde 13'lere çıkarmayı hedefleyen Türkiye Şişecam Fabrikaları, dev

Finansal Forum



b>Önümüzdeki üç yıl içinde dünya çapında sahip olduğu pazar payını yüzde 6'lardan yüzde 13'lere çıkarmayı hedefleyen Türkiye Şişecam Fabrikaları, devler liginde dünya ikincisi olmayı planlıyor.
Cam ev eşyası üretiminde dünya üçüncüsü olan Şişecam Fabrikaları, devler liginde konumunu güçlendirerek, dünya ikincisi olmayı hedefliyor. Cam ev eşyası üretiminde dünya üçüncüsü ve Avrupa ikincisi olduklarını belirten Şişecam Fabrikaları Cam Ev Eşyası Grup Başkanı Gülsüm Azeri, belirledikleri strateji çerçevesinde önümüzdeki üç yıl içinde Avrupa'da yüzde 11 olan pazar payını yüzde 15'e, dünya çapında sahip oldukları yüzde 6'lik pazar payını da yüzde 11 - 13'lere çıkararak devler liginde ikinci sıraya yükselmeyi planladıklarını vurguladı.
Paşabahçe Beykoz tesislerindeki geleneksel cam ürün üretimini 1994'te Denizli Cam'a taşıdıklarını hatırlatan ve aynı zamanda Denizli Cam Yönetim Kurulu Başkanı olan Gülsüm Azeri, 5 bin yıllık cam mirasına sadık kalarak Denizli Cam'da; 'Çeşmi bülbüller' ve 'Beykoz serileri' gibi geleneksel ürünlerin yeniden yaratılığının ve yaşatıldığının altını çizdi. Söz konusu bölgede Pamukkale, Hierapolis ve Leodikya gibi tarihi ve turistik zenginliği de dikkate aldıklarını belirten Azeri, cam kültürünün korunması ve geliştirilmesine sağladıkları katkının azımsanamayacağını vurgulayarak, yakın bir zamanda önemli yeni projelere imza atacaklarına işaret etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hedef-dunya-ikinciligi_2268.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!