Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hekim Yapı 2012'de de Büyümeye Devam Edecek

2001 yılında Öner Hekim ve Nafiz Hekim kardeşler tarafından Türkiye’nin ilk ve halen tek Fibercement levha üretim tesisi olarak kurulan Hekim Yapı A.Ş, geleneksel bayi toplantılarının yedincisini Antalya Mardan Palace Hotel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Hekim Yapı yönetici ve çalışanları ile

yapi.com.tr
Hekim Yapı 2012'de de Büyümeye Devam Edecek

2001 yılında Öner Hekim ve Nafiz Hekim kardeşler tarafından Türkiye’nin ilk ve halen tek Fibercement levha üretim tesisi olarak kurulan Hekim Yapı A.Ş, geleneksel bayi toplantılarının yedincisini Antalya Mardan Palace Hotel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Hekim Yapı yönetici ve çalışanları ile Türkiye’nin çeşitli illerinden 80 bayi katıldı.

Toplantıda konuşan Öner Hekim, çalışanlarına ve bayilerine, hedef olarak daha çok hizmeti gösterdi. Hekim, “Siz çalışanlarımız ve bayilerimizle birlikte bir bütünüz. Hep birlikte ülkemize ve insanımıza hizmet ediyoruz. Kalkınma ve gelişmeye, üretimimizle katkı sunuyor; yatırım ve istihdam sağlıyoruz. 2012 yılı hedefimiz, daha çok büyüme ve ülkemize daha çok hizmet etme yılı olacaktır. Yeni üretim projelerimizle sektörün lideri olduğumuzu kanıtlamayı sürdüreceğiz ” dedi.

Firmanın 2011 yılı performansının değerlendirildiği toplantıda ayrıca, Hekimpanel, Hekimpor ve Hekimplast üretim tesisleri ve Fibercement uygulamaları hakkında bayilere sunumlar yapıldı.

3 gün süren toplantı sonunda düzenlenen gala yemeğinde,  2011 yılında ciro sıralamasında ilk üçe giren bayilere ve geçtiğimiz yıl içinde gerçekleşen Fibercement cephe kaplama uygulaması yarışmasında yeralan 16 proje içinde ilk üç dereceye giren proje sahiplerine çeşitli ödüller verildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/hekim-yapi-2012de-de-buyumeye-devam-edecek_91247.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!