Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hesabını Bilen Şirketlere Prestijli Ofisler

Mira Tower, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, yeni finans merkezi olarak planlanan Batı Ataşehir’in hemen yanındaki Şerifali Bölgesi’nde, iş dünyasına merkezi konumda prestijli kiralık ofisler sunuyor. Kiralama çalışmalarını RE/MAX Yıldız Ofisi’nin üstlendiği Mira Tower’da, 100 metrekareden 590 metrekareye kadar ofis seçenekleri yer alıyor. Dileyen

NTV



Mira Tower, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, yeni finans merkezi olarak planlanan Batı Ataşehir’in hemen yanındaki Şerifali Bölgesi’nde, iş dünyasına merkezi konumda prestijli kiralık ofisler sunuyor. Kiralama çalışmalarını RE/MAX Yıldız Ofisi’nin üstlendiği Mira Tower’da, 100 metrekareden 590 metrekareye kadar ofis seçenekleri yer alıyor. Dileyen şirketler kat kat ya da komple kiralama da yapabiliyor.

4046 metrekarelik arazi üzerinde 15.000 metrekare kapalı alana sahip Mira Tower, bulunduğu bölgedeki ilk ve tek müstakil iş merkezi olması ile dikkat çekiyor. Mira Tower, ulaşım avantajı nedeniyle de, iş yaşamının yüksek temposu içinde zamanı verimli kullanmak isteyen şirketlerin çekim merkezi oluyor.

Kiralar 1.900 TL'den başlıyor

68 ofisin yer aldığı projede 1+1 ofisler 1.900 TL, 3 + 1 ofisler 2.500 TL, 4+1 ofisler 3.650 TL ve 14. katta bulunan 3 adet dublex ofis katları ise 7.500 ila 10.000 TL aralığındaki fiyatlarla kiralanabiliyor. Proje, 24 saat güvenlik, geniş kapalı otopark, lobi ve toplantı salonları, cafe, spor salonu ve açık yüzme havuzu imkânları sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hesabini-bilen-sirketlere-prestijli-ofisler_74564.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!