Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hilton Garden Inn 2009 Sonuna Kadar 60 Otel Açacak

Hilton Garden Inn yetkilileri, 2009’da açılması beklenen 60 yeni otel ve 200 otel projesiyle 2009’da rekora yakın büyüme yönünde ilerlediklerini açıkladı. Markanın temel odağı yeni inşaa edilen yapılar olmasına rağmen, aynı zamanda yaratıcı ve uyarlanabilir projeler dahilinde yeniden kullanılabilir hale getirilen binalar üzerinde de çalışıldı.

yapi.com.tr
Hilton Garden Inn 2009 Sonuna Kadar 60 Otel Açacak

Hilton Garden Inn yetkilileri, 2009’da açılması beklenen 60 yeni otel ve 200 otel projesiyle 2009’da rekora yakın büyüme yönünde ilerlediklerini açıkladı. Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre, “Son 18 ay, markanın 13 yıllık geçmişinde, otel gelişim alanında en zorlu geçen dönemdi. Finansman sağlamak zor oldu ancak franchise yatırımcılarımız, tüketicilerden yüksek kabul gören ve ekonomik döngünün tüm aşamalarında kanıtlanmış performansa sahip güçlü markaların, halen kredi finansörlerinin ilgisini çektiğini fark etti. Önceki yıllarla karşılaştırıldığında, endüstri son dönemde büyük bir gelişme göstermemesine ve talebin geçici olarak düşmesine rağmen, büyüyen pazarlarda halen yeni otellere ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

Hilton Garden Inn, 2009 yılı içerisinde bugüne kadar ABD ve Kanada’nın yanısıra Suudi Arabistan ve İtalya dahil olmak üzere yaklaşık 50 otel açtı. Markanın temel odağı yeni inşaa edilen yapılar olmasına rağmen, aynı zamanda yaratıcı ve uyarlanabilir projeler dahilinde yeniden kullanılabilir hale getirilen binalar üzerinde de çalışıldı. 

Adrian Kurre şunları ekledi: “ Mevcut ve ileriye dönük büyümemiz ABD, Kanada ve global gelişimleri içeren çok yönlü bir strateji üzerine kuruludur. Otellerimizin büyük kısmı yeni yapılmış binalar olsa da, mevcut binaları yaratıcı bir şekilde yeni Hilton Garden Inn destinasyonlarına uyarlamak için franchise ortaklarımızla da sıkı bir şekilde çalıştık.”

Uluslararası genişleme, 2010 yılında da markanın odak noktalarından biri

Hilton Garden Inn’in gelişim planlarının büyük bir kısmını Amerika’daki otel projeleri oluştursa da, marka, yıl sonuna kadar Birleşik Devletler dışında 34 otel açmayı planlıyor. Kurre, bu durumu şu sözlerle açıklıyor:

“Amerika dışındaki pazarlarda kesinlikle büyüme potansiyeli görüyoruz ve Hilton adının dünyada belki de en çok tanınan otel ismi olması sayesinde, misafirlerimizin otellerimizden içeri girerken bizlere karşı belli bir aşinalık beslediklerini görmekteyiz. Dünya çapında 10’dan fazla ülkede yer alan otellerimizin yanı sıra önümüzdeki sene içinde uluslararası çapta açmayı planladığımız 8-10 otel ile büyüme stratejimiz tutarlılığını koruyor”.

2009 sonunda ve 2010’da Amerika dışında açılması planlanan oteller:

• Hilton Garden Inn Yeni Delhi / Saket, Hindistan (2009, 4. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Lecce, İtalya (2009, 4. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Kütahya, Türkiye (2010, 1. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Frankfurt Airport, Almanya (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Krakow, Polonya (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Mardin, Türkiye (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Şanlıurfa, Türkiye (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn İstanbul Bostancı, Türkiye (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Konya, Türkiye (2010, 2. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Riyadh Al Muroj, Suudi Arabistan (2010, 3. çeyrek)
• Hilton Garden Inn Rzeszow, Polonya (2010, 3. çeyrek)

http://www.yapi.com.tr/haberler/hilton-garden-inn-2009-sonuna-kadar-60-otel-acacak_73021.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!