Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Historia Fatih Dergisi Okuyucularıyla Buluştu!

Fatih’te yer alan Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni dergisini okuyucularıyla buluşturdu. Ekim ayında yayınlanan ilk sayısı ile okuyucularına merhaba diyen Historia Fatih Dergisi iki aylık periyodlar halinde yayınlanacak. 5 bin adet basılan derginin her sayısında; Alışveriş Merkezinden güncel haberler ile en yeni moda trend’leri hakkında

yapi.com.tr
Historia Fatih Dergisi Okuyucularıyla Buluştu!

Fatih’te yer alan Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni dergisini okuyucularıyla buluşturdu. Ekim ayında yayınlanan ilk sayısı ile okuyucularına merhaba diyen Historia Fatih Dergisi iki aylık periyodlar halinde yayınlanacak. 5 bin adet basılan derginin her sayısında; Alışveriş Merkezinden güncel haberler ile en yeni moda trend’leri hakkında bilgilerin yanı sıra kültür, sağlık, turizm ve teknoloji alanındaki son yenilikler yer alıyor.

Okuyucularının başucu dergisi olmayı hedefleyen Historia Fatih Dergisi, her sayısında sanat dünyasının popüler isimlerini konuk ediyor. Üçüncü sayısında pop şarkıcısı Yusuf Güney ve tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün ile yapılan röportaja yer verildi.

Historia Fatih Dergisi’nin geniş bir dağıtım yelpazesi bulunuyor. Dergi; perakende, turizm, sağlık, teknoloji, tekstil ve moda  sektörünün tüm profesyonel aktörlerine ve yöneticilerine, hastanelere,  alışveriş merkezlerine, kuaförler ve güzellik salonları ile spor merkezlerine ve yaz aylarında ortalama 18 bin,  kış aylarında ortalama 35 bin giriş sayısına sahip Historia Fatih Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine elden dağıtım yoluyla ulaşıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/historia-fatih-dergisi-okuyuculariyla-bulustu_77324.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!