Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hitit Holding Avrupa'ya Açıldı

Başta Antalya olmak üzere İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde lüks konutlar yapan Hitit Holding, Avrupa pazarına açıldı. Şirket, Türkiye'de inşa ettiği lüks konut ve villaları Hollanda'da açtığı yeni ofisi aracılığıyla Avrupalılara pazarlayacak.

yapi.com.tr / AA
Hitit Holding Avrupa'ya Açıldı

Başta Antalya olmak üzere İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde lüks konutlar yapan Hitit Holding, Avrupa pazarına açıldı. Şirket, Türkiye'de inşa ettiği lüks konut ve villaları Hollanda'da açtığı yeni ofisi aracılığıyla Avrupalılara pazarlayacak. Rotterdam'da hizmet vermeye başlayan ofisin açılış töreninde konuşan Hitit Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sait Börekçi, 2015 yılına kadar Avrupa'da bin kadar villa satmayı hedeflediklerini söyledi.
    
Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Esen Altuğ ve Feijenoord Belediye Başkanı Seyit Yeyden'in yanı sıra çok sayıda işadamının da katıldığı törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Börekçi, Antalya'da yapımı devam eden 100 villalık projelerinin ilk etabı olan 50 villanın yarısını, bir yıl içinde Avrupa'da satma düşüncesinde olduklarını kaydetti. İnşa ettikleri lüks konutları birinci elden pazarlamak, müşterinin sorunlarını yerinde çözmek ve Türkiye'nin değerini daha da artırmak için Avrupa'ya açıldıklarını ifade eden Börekçi, Türkiye'de şu anda yabancıların konut satın almalarının önünde bir engelin bulunmadığını kaydetti. Yaptıkları imalatların hem bilimsel hem de yapısal anlamda çok güçlü ve Avrupa standartlarında olduğunu anlatan Börekçi, ''Hollanda'yla olabilecek ticari bütünlüğümüzün sağlam temellere oturtulması amacıyla buradaki ofisimizde faaliyet göstereceğiz'' dedi.

Hollanda'yı seçmelerinin temel sebeplerinden bir tanesinin Avrupa operasyonlarını yönetecek kişi olan Birgül Aksoy'un burayı çok iyi tanıması olduğunu belirten Börekçi, şöyle konuştu:
    
''Bunun yanı sıra Türkiye'den konut satın alan Avrupalılar arasında Hollandalılar ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca Hollanda, Almanya, Belçika ve İngiltere'ye çok yakın. Operasyonlarımızı rahat bir şekilde buradan yapabiliriz. Bizim golf destinasyonlarımıza gelen turistler içinde de Hollandalılar ilk sırada yer alıyor. Bütün bunlar bu ülkeyi seçmemizde rol oynadı.''

http://www.yapi.com.tr/haberler/hitit-holding-avrupaya-acildi_86436.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!