Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hörmann İş Ortakları ile Almanya'da Buluştu

Hörmann Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi, 21-25 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlediği bir seyahat programı çerçevesinde 20 kişilik bir ekibi Almanya’ya götürdü. Söz konusu grup, 22 Ocak 2011 tarihinde, Münih kentinde düzenlenen BauMesse Fuarı’nı ziyaret etti.

yapi.com.tr
Hörmann İş Ortakları ile Almanya'da Buluştu

Hörmann Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi, 21-25 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlediği bir seyahat programı çerçevesinde 20 kişilik bir ekibi Almanya’ya götürdü. Söz konusu grup, 22 Ocak 2011 tarihinde, Münih kentinde düzenlenen BauMesse Fuarı’nı ziyaret etti. Hörmann standında, Hörmann ürünlerini yakından ve uygulamalı olarak inceleme fırsatı bulan davetliler, daha sonra da fuarı ziyaret ederek yapı sektöründeki yenilikler ve gelişmeler konusunda bilgi sahibi olma imkanı elde ettiler.

23 Ocak 2011 tarihinde, Marta Herford Müzesin’de,  “Spagat – Design Istanbul” sergisini ziyaret eden Hörmann misafirleri, İstanbul yaşantısını farklı objeler ile yansıtan Belçikalı sanatçı Max Morka ile tanıştılar.



24 Ocak 2011 tarihinde, Hörmann’ın, Borckhagen’de kurulu olan seksiyonel kapı ve motor fabrikalarını ziyaret eden grup, 25 Ocak 2011 Salı günü, Lüdenscheid’da bulunan hızlı pvc kapı fabrikasını ziyaret etti ve aynı günün akşamı İstanbul’a döndü.

Mesleki açıdan son derece verimli geçen program, aynı zamanda, kendi alanında önemli statülere sahip firmalarda görev yapmakta olan firma çalışanlarının yoğun iş temposu arasında kısa bir mola vermelerine olanak sağladı.

Hörmann Türkiye, bu programı her sene tekrarlayacağını ifade ederek, bir sonraki seyahat organizasyonunun çalışmalarına şimdiden başladı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/hormann-is-ortaklari-ile-almanyada-bulustu_85942.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!