Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İbrahim Bodur'a Ödül

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) Kale Grubu Şirketleri Kurucu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur'a "Türk Sanayisi

yapi.com.tr
İbrahim Bodur'a Ödül

b>Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) Kale Grubu Şirketleri Kurucu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur'a "Türk Sanayisine Teknoloji ve Kalite Kazandıran İşadamı" ödülü verdi.

2001 yılından bu yana Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından verilen bu ödül, Enstitü Senatosu kararıyla "Teknolojik gelişmeleri destekleyen, Ar-Ge faaliyetlerinde bulunarak özgün teknoloji yaratan, teknolojik yenilikleri izleyen ve bunu işletmelerinde uygulayan, kaliteye önem veren, uluslararası standartlarda üretim yapan, sürekli büyüyen, gelişen ve yatırım yapan" işletmelerin Yönetim Kurulu Başkanları'na veriliyor.

16 Aralık 2004 tarihinde GYTE'nün Çayırova Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Odabaş, GYTE Rektörü Prof. Dr. Alinur Büyükaksoy, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Kaymakam M. Emin Avcı, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, Gebze Ticaret Odası Başkanı İbrahim Başaran, çeşitli üniversitelerin dekanları, enstitünün yöneticileri ve Kale Grubu'nun üst düzey yöneticileri katıldı.

GYTE Rektörü Prof. Dr. Alinur Büyükaksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Aynural, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Kocaeli Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi İslamoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı İbrahim Başaran törende birer konuşma yaptılar. İbrahim Bodur hakkında hazırlanan sinevizyon gösterisinden sonra ödül, GYTE Rektörü Büyükaksoy tarafından İbrahim Bodur'a verildi.


Büyükaksoy yaptığı konuşmada, bu yılki ödülün İbrahim Bodur'a verilmesini senatonun oybirliği ile karar verdiğini söyledi. Enstitüde geliştirilen teknolojilerden örnekler veren Büyükaksoy, özellikle Kale Grubu Şirketleri'nden Kaleseramik ile ortak yapılan iki seramik projesinde dünya çapında başarı elde ettiklerini anlattı.

Ödülü aldıktan sonra teşekkür konuşması yapan Dr. İbrahim Bodur, teknolojinin geliştirilmesinde üniversite - sanayii işbirliğinin önemine değinerek bu ödülün kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi. Bodur "Bir ülkenin sanayileşmeden kalkınamayacağına inandığım gibi kendi teknolojimizi yaratmadan dışa bağımlı teknoloji kullanarak gerçek sanayileşmenin olamayacağını düşünüyorum. Bu nedenle 53 yıllık sanayicilik hayatımda kurduğum her şirkette en son teknolojiyi ve yenilikleri kullanmaya gayret ettim. Kuruluşlarımız teknolojilerinin % 70'e yakınını kendileri üretmektedir" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ibrahim-bodura-odul_21969.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!