Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi

ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi'ne, perakende sektörünün önde gelen isimlerin Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş konuşmacı olarak katılacak.

yapi.com.tr / AA
ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi

Çin'in Şangay kentinde 12-14 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenen ICSC Dünya Perakende Gayrimenkul Zirvesi'nde sektörün global liderleri, dünya çapındaki perakende gayrimenkul piyasasının sosyo-ekonomik ve kritik etkileri ile genel ekonomik rolleri üzerinde görüşlerini paylaşacak.

Açıklamaya göre, Jones Lang LaSalle'in araştırma sponsoru olduğu zirvede Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, ''Gelecek 5 ila 10 yıldaki Trendler ve En İyi Uygulamalar'' paneline katılacak. Jüri başkanı olarak görev yaptığı ICSC Avrupa özelinde, perakende sektörü ve alışveriş merkezleri hakkında bilgi aktarımında bulunacak Alkaş, katılacağı panele ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Global ve yerel olayların tüketici davranışlarını, tercihlerini değiştirmesi ve alışveriş merkezlerinin bu değişime tepki ve uyumlanmaları konumuz olacak, kentleşme surecinde geniş kapsamlı karma projelerdeki alışveriş merkezleri de şehirlerde giderek daha önemli unsurlar arasında yer alıyor. Belirli alışveriş alanlarında müşterilere sunulan sofistike servisler ve alışveriş merkezlerinin de birer marka olmasıyla beraber 'Lükse' doğru daha fazla yönelme gözlemlenmektedir. Bununla birlikte alışveriş merkezleri yeni ve farklı amaçlara da hizmet ediyor. AVM'ler içerdikleri 'yeşil alanları' ve 'kent meydanları' ile geniş kitlelerin bir araya gelip eğlendiği sosyal / kültürel ve eğitsel alanlar sunmaya, daha emniyetli ve güvenilir alanlar oluşturmaya başladı. Bu doğrultuda rekabet mi oluşturacağı sorgulanan internet satışları ve sosyal medya araçlarının kullanımı ile teknoloji, tüketici trendlerini takip etmede ve bağlantılı olarak da AVM'lerin yenilenmelerinde ve farklı pazarlama etkinliklerinde önemli bir unsur olmaya devam etmektedir'' dedi.

Jones Lang LaSalle konferansta, gayrimenkul yatırımlarının geleceğiyle ilgili değerlendirmeleri içeren global bir raporu da sunacak. Jones Lang LaSalle, ''Perakende Yatırımlarının Yeniden Tanımlanması, Global Gayrimenkulün Geleceği'' raporunda, son 10 yılda meydana gelen perakende yatırımlarını inceleyerek, dalgalanmayı analiz ediyor ve 2020'ye doğru olası yönlenmeyi değerlendiriyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ICSC Yonetim Kurulu üyesi ve Jones Lang LaSalle Global CFO / COO'su Lauralee Martinde, 13 Eylül 2012'de ''Gelecekteki Büyüme Trendleri: Yeni Gelişen Pazarlar'' panelinde konuşmacı olarak yer alacağı ifade edildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/icsc-dunya-perakende-gayrimenkul-zirvesi_102051.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!