Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İGDAŞ, 16. Yılını Kutladı

Türkiye ile birlikte Balkanlar ve Ortadoğu'nun en büyük Avrupa'nın da üçüncü büyük doğalgaz kuruluşu olan İGDAŞ, 16. yılını muhteşem bir geceyle ku

İBB



b>Türkiye ile birlikte Balkanlar ve Ortadoğu'nun en büyük Avrupa'nın da üçüncü büyük doğalgaz kuruluşu olan İGDAŞ, 16. yılını muhteşem bir geceyle kutladı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen ve sanatçı Cem Davran'ın sunduğu geceye TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşi, İGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan, Genel Müdür Süreyya Polat, şirketin eski Genel Müdürü Necdet Aral, TES-İŞ Genel Mali Sekreteri Murat Aytemiz, İGDAŞ çalışanları ile çok sayıda İstanbullu katıldı. Gecede Muazzez Ersoy, Zara ve Özcan Deniz de birer konser vererek, davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar.

İGDAŞ gecesinde İstanbulluların yoğun sevgi gösterileri ile kürsüye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1994'den bu yana büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirterek, bu başarılı çalışmalardan dolayı eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başkan Ali Müfit Gürtuna'ya teşekkür etti.

Yapılan hizmetleri "ancak rüyalarda olabilecek kadar başarılı" şeklinde niteleyen TBMM Başkanı, "Büyük hizmetler yapanlar her kim olursa olsun taktir edilmelidir. Sizler İstanbullular olarak bunu fazlasıyla yapıyorsunuz. Bu çalışmalar için teşekkür etmek benim içimde bir ukdeydi. Bugün sadece kendim değil, eşim ve akrabalarımla geldim ve sizlere gecikmiş tebriklerimi sunuyorum" dedi.

Yerel yönetimlerin Meclis'te hazırlanan yeni yasa taslağı ile daha fazla finansman ve yetki sahibi olacağını vurgulayan Bülent Arınç, şöyle konuştu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ve diğer belediyelerimizde 2 dönemdir devam eden büyük çalışmalar, bu taslağın kanunlaşmasıyla katlanarak devam edecektir."

Konuşmasında yaklaşan Kurban Bayramı'nın milletimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini de dileyen TBMM Başkanı, "Allah'tan dileğimiz, bu mübarek günlerin savaş bulutlarını dağıtmasıdır" şeklinde konuştu.

Gecede İGDAŞ adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan, bütün şirket personelinin büyük bir özveri ile hizmet verdiğini kaydederek, İGDAŞ'ın altyapı yatırımlarının yüzde 90'ını tamamladığını söyledi.

İGDAŞ Genel Müdürü Süreyya Polat da kuruluşun 2 milyon aboneye ulaştığını hatırlatarak,hedeflerinin bu yıl içinde 500 bin İstanbulluya daha doğalgazı ulaştırmak olarak açıkladı. Doğalgazın insan ve çevre sağlığına olan katkılarını anlatan Genel Müdür, "2002 yılında Kalite Yönetim Sistemi konusundaki çalışmalarımızı tamamlayarak ISO 9001 belgesi almaya hak kazandık." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/igdas-16-yilini-kutladi_3225.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!